ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Προπονητής Γουϊνέας: "Δεν είναι εύκολο για τον Καμαρά, προτίμησα να τον αφήσω στον Ολυμπιακό"

Ο Μαντί Καμαρά στον αγώνα του Ολυμπιακού με τη Λαμία
Ο Μαντί Καμαρά στον αγώνα του Ολυμπιακού με τη Λαμία EUROKINISSI SPORTS

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Γουϊνέας, Καμπά Ντιαβαρά, σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, αναφέρθηκε στην απουσία του Μαντί Καμαρά από τις κλήσεις του, δηλώνοντας ότι παραμένει ακόμα σημαντικός παίκτης για την εθνική.

Ο προπονητής της εθνικής Γουϊνέας, Καμπά Ντιαβαρά, μίλησε για τις επιλογές του για την αποστολή της εθνικής για τα τελικά του Κόπα Άφρικα, σχολιάζοντας την απουσία του μέσο του Ολυμπιακού, Μαντί Καμαρά, σε αντίθεση με τον Αγκιμπού που είναι κανονικά στην αποστολή.

Ο Ντιαβαρά σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Γουϊνέας, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι ήταν δύσκολη απόφαση, ωστόσο θα βελτιώσει τη σωματική και πνευματική του λειτουργία του και θα επιστρέψει στο κοντινό μέλλον. Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και για τον Φρανσουά Καμανό, που επίσης έμεινε εκτός αποστολής.

"Μιλήσαμε με τον Μαντί και ξέρω ότι δεν είναι εύκολο. Έπρεπε να κάνει τις επιλογές του, το κατάλαβε και προτίμησα να τον αφήσω στην ομάδα του (σ.σ. Ολυμπιακό). Θα ξαναχτίσει τη σωματική και την πνευματική του λειτουργία. Τα πάμε καλά, είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης για την ομάδα μας", ανέφερε ο προπονητής της Γουϊνέας για τον Μαντί Καμαρά.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΘΝΩΝ ΑΦΡΙΚΗΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ