ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Προπονητής εθνικής Κολομβίας: "Ο Χάμες έχει να δώσει περισσότερα, βρίσκεται σε καλή κατάσταση"

Προπονητής εθνικής Κολομβίας: "Ο Χάμες έχει να δώσει περισσότερα, βρίσκεται σε καλή κατάσταση"
ALBERTO VALDES/POOL VIA AP

Ο προπονητής της Κολομβίας, Νέστορ Λορέντζο, κάλεσε τον Χάμες Ροντρίγκες στην εθνική ομάδα και αναφέρθηκε στην κατάσταση του Κολομβιανού σούπερ σταρ και στη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

Την Πέμπτη (15/9) ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε μία μεγάλη "βόμβα", καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του Χάμες Ροντρίγκες. Ο Κολομβιανός είναι από τους αστέρες της εθνικής του ομάδας και κλήθηκε για τα φιλικά με Γουετεμάλα και Μεξικό.

Ο προπονητής της εθνικής, Νέστορ Λορέντζο, μίλησε για τον Ροντρίγκες: "Ο Χάμες έχει δώσει πολλά στο ποδόσφαιρο της Κολομβίας. Έχει να δώσει ακόμη περισσότερα. Παρατήρησα ότι έχει την επιθυμία να συνεχίσει να δίνει τον πλήρη εαυτό του. Με έπεισε".

Όσο για τη μεταγραφή του στους ερυθρόλευκους ανέφερε: "Είμαι χαρούμενος για τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. Ξέρω ότι έπρεπε να αφήσει κάποια πράγματα για παίξει σε ένα πιο ανταγωνιστικό κλαμπ. Βρίσκεται σε καλή κατάσταση".

Τέλος, αναφέρθηκε στη σημασία του Χάμες στην εθνική Κολομβίας: "Είναι το ξεκίνημα μίας διαδικασίας και δεν είναι εύκολο να ενσωματώσεις νεαρούς παίκτες στην εθνική ομάδα. Χρειάζεσαι παίκτες όπως ο Χάμες, ο Κουδράδο, ο Οσπίνα και ο Φαλκάο, που είναι φυσικοί ηγέτες και μπορούν να διδάξουν πράγματα"

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΧΑΜΕΣ ΡΟΝΤΡΙΓΚΕΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ