ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Προπονητής έριξε κουτουλιά σε γυναίκα βοηθό διαιτητή στη Βραζιλία

Ο προπονητής της βραζιλιάνικης Ντεπορτίβο Φεροβιάρα έριξε κουτουλιά σε γυναίκα βοηθό διαιτητή
Ο προπονητής της βραζιλιάνικης Ντεπορτίβο Φεροβιάρα έριξε κουτουλιά σε γυναίκα βοηθό διαιτητή PRINT SCREEN TWITTER

Ο προπονητής της βραζιλιάνικης Ντεπορτίβο Φεροβιάρα, Ράφαελ Σοριάνο, έριξε κουτουλιά σε γυναίκα βοηθό διαιτητή στον αγώνα για το περιφερειακό πρωτάθλημα της πολιτείας Εσπιρίτο Σάντο, με την ομάδα στη συνέχεια να ανακοινώνει την απόλυσή του.

Ένα ακόμα άσχημο περιστατικό βίας ήρθε να προστεθεί στο ήδη βεβαρημένο ιστορικό του ποδοσφαίρου. Συγκεκριμένα, ο προπονητής της βραζιλιάνικης Ντεπορτίβο Φεροβιάρα, Ράφαελ Σοριάνο, επιτέθηκε στη γυναίκα βοηθό διαιτητή, ρίχνοντάς της κουτουλιά.

Το εν λόγω περιστατικό έλαβε χώρα το απόγευμα της Κυριακής (10/4) στον προημιτελικό του περιφερειακού πρωταθλήματος Capixaba, στον οποίο η ομάδα του ηττήθηκε με 3-1, με τη Νόβα Βενέσια να παίρνει την πρόκριση για τα ημιτελικά.

Δυσαρεστημένος με την απόφαση του διαιτητή να σφυρίξει στο τέλος του πρώτου μέρους τη στιγμή που η ομάδα του επρόκειτο να εκτελέσει κόρνερ, ο Σοριάνο εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο μαζί με αρκετούς από τους παίκτες του για να ζητήσει εξηγήσεις από τον διαιτητή.

Γρήγορα τα αίματα άναψαν και ο προπονητής χτύπησε με το κεφάλι τη βοηθό, γεγονός που οδήγησε και στην αποβολή του με απευθείας κόκκινη κάρτα. Μάλιστα, τη Δευτέρα (11/4) ο σύλλογος της Βραζιλίας ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας του με τον προπονητή.

TAGS ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ