ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Προπονήθηκε με ποδοσφαιρικά και μπάλα ο Μέντες

Προπονήθηκε με ποδοσφαιρικά και μπάλα ο Μέντες
INTIME SPORTS

Ο Νταβίντ Μέντες δοκίμασε να γυμναστεί με ποδοσφαιρικά παπούτσια και μπάλα, αλλά δεν είναι σε θέση να ανταποκριθεί σε συνθήκες αγώνα.

Η επιθυμία του Νταβίντ Μέντες είναι να ενισχύσει τον Παναθηναϊκό στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", όμως αυτή δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί αφού ο τραυματισμός του δεν ξεπερνάται.

Οι ενοχλήσεις στο δικέφαλο του αριστερού ποδιού συνεχίζονται παρά τις θεραπείες και το χαλαρό πρόγραμμα. Με βάση το βεβαρυμένο ιστορικό του, δεν είναι εύκολο να εκτιμηθεί ο ακριβής χρόνος αποκατάστασης και για αυτό έως τώρα έχουν διαψευστεί τα χρονοδιαγράμματα για την επάνοδο του στα γήπεδα.

Ο Ολλανδός συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα αλλά το τελευταίο διήμερο επιχείρησε να γυμναστεί με τη μπάλα, φορώντας ποδοσφαιρικά παπούτσια. Μέχρι τώρα, φορούσε παπούτσια τρεξίματος, προκειμένου να αισθάνεται πιο άνετα και να μην πιέζει τον τραυματισμό του.

Ωστόσο, είναι φανερό ότι δυσκολεύεται στις κινήσεις του και δεν μπορεί να ανταποκριθεί σε συνθήκες παιχνιδιού, πόσο μάλλον σε ένα ντέρμπι που θα "πέσουν κορμιά". Οπότε, ο αντικειμενικός στόχος του είναι να επανέλθει σε φουλ ρυθμούς προπόνησης τις επόμενες ημέρες και να μπορεί να προπονηθεί στις ομαδικές ασκήσεις.

Ο τραυματισμός του Μέντες απαιτεί ειδικούς χειρισμούς λόγω ευπάθειας και ιστορικού, όμως το δεδομένο είναι ότι ο Γιάννης Αναστασίου στερείται έναν από τους πιο ποιοτικούς χαφ του σε ένα κρίσιμο σημείο του πρωταθλήματος.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ