ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Προπονείται με την Έλφσμποργκ ο Μπαϊράμι

Προπονείται με την Έλφσμποργκ ο Μπαϊράμι

Ο Εμίρ Μπαϊράμι ακολουθεί το πρόγραμμα αποκατάστασης του τραυματισμού στη μέση φορώντας τις φόρμες της Έλφσμποργκ, ενώ παραδέχτηκε ότι ακόμα δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα του.

Στην πρώτη σεζόν του στον Παναθηναϊκό ο Εμίρ Μπαϊράμι ταλαιπωρήθηκε από τη μέση του και δεν κατάφερε να βοηθήσει αγωνιστικά, παρότι επιχείρησε να αντιμετωπίσει το πρόβλημα του χειρουργικά.

Στο διάστημα που μεσολαβεί μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας του Παναθηναϊκού, ο Σουηδός εξτρέμ ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα ενδυνάμωσης και αποκατάστασης, προκειμένου να ενσωματωθεί υγιής και δυνατός στις προπονήσεις.

Από τα τέλη Μαΐου βρίσκεται στη Σουηδία, όπου επισκέφτηκε εκ νέου τον φυσιοθεραπευτή της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της χώρας, Ρίκι Ντάχαν, με τον οποίο διατηρεί τακτική επικοινωνία και τον ενημερώνει για την πορεία της αποθεραπείας του.

Η βάση του Μπαϊράμι στη Σκανδιναβία ήταν η πόλη του Μπόρας, στην ομάδα της οποίας, την Έλφσμποργκ, αγωνίστηκε από το 2006 έως το 2010 και με τη φανέλα της οποίας αναδείχτηκε στο ποδοσφαιρικό στερέωμα.

Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τους διοικούντες την Έλφσμποργκ, οι οποίοι του επέτρεψαν να ακολουθήσει το πρόγραμμα του στο γήπεδο της. Χαρακτηριστικό είναι ότι τον προμήθευσαν με αθλητικό υλικό του club και ο Μπαϊράμι δεν έχει καμία διαφορά στην ένδυση του από τους κανονικούς παίκτες.

Επί αρκετές ημέρες, ο Μπαϊράμι γυμνάζεται καθημερινά με τις φόρμες της σουηδικής ομάδας, ενώ έχει πάρει μέρος σε μερικές από τις προπονήσεις του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Όπως είναι φυσιολογικό, η παρουσία του έχει δημιουργήσει διάφορα σενάρια αναφορικά με μία πιθανή επιστροφή του, όμως δεν φαίνεται να έχουν βάση. Τουλάχιστον, αυτός τόνισε ο ίδιος στους Σουηδούς δημοσιογράφους, οι οποίοι τον πλησίασαν και του απηύθυναν τη σχετική ερώτηση.

"Όλα είναι καλά εκτός από την πλάτη μου, αλλά προσπαθώ να το ξεπεράσω ώστε να είμαι έτοιμος όταν αρχίσει η προετοιμασία του Παναθηναϊκού στις 28 Ιουνίου" ανέφερε ο Μπαϊράμι, ερωτώμενος για τον τραυματισμό του.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ