ΑΡΗΣ

Πρόμπιερζ: "Μας στοίχισε ο τραυματισμός του Σανκαρέ"

Πρόμπιερζ: "Μας στοίχισε ο τραυματισμός του Σανκαρέ"
INTIME SPORTS

Ο προπονητής του Άρη στάθηκε στα πολλά λάθη της ομάδας του σε άμυνα και μεσαία γραμμή.

"Ήθελα να αποφύγουμε να πάθουμε ότι και με τον Πανιώνιο και θέλαμε μετά από τη νίκη μας (σ.σ. της περασμένης Κυριακής με τον Παναθηναϊκό) να έχουμε άλλο ένα νικηφόρο αποτέλεσμα".Κι όσο για το παιχνίδι είπε:

"Σήμερα ηττηθήκαμε, είναι πικρό για μας, να κάνουμε για δεύτερη φορά το ίδιο λάθος. Το ταξίδι στην επιστροφή στη Θεσσαλονίκη θα είναι μακρύ για μένα, έχω πολλά να σκεφτώ. Θα προσπαθήσω να βρω τη λύση για αυτή την κατάσταση".

Για τον Αστέρα Τρίπολης δήλωσε: "Γνωρίζαμε ποια είναι τα δυνατά σημεία του Αστέρα και είναι αισθανόμαστε πίκρα όπως δεχτήκαμε το γκολ και από εκείνο το σημείο και μετά μας έλειψε η αυτοπεποίθηση. Είναι το παιχνίδι στο 0-0 και έχουμε δύο ευκαιρίες να σκοράρουμε και δεν το κάναμε".

Για να παραδεχθεί: "Θέλαμε στην πορεία να κάνουμε αλλαγές, αλλά ο τραυματισμός Σανκαρέ άλλαξε τα πλάνα μας. Την βδομάδα που ακολουθεί θα πρέπει να κάνουμε πολλές σκέψεις για τη συνέχεια. Την περασμένη βδομάδα ήμασταν ευτυχισμένοι, αυτήν την βδομάδα πρέπει να προσγειωθούμε... Ήταν φανερό ότι ο Αστέρας θα ήταν δυνατός αντίπαλος, όπως ήταν και με τον Ολυμπιακό και με τον Παναθηναϊκό".

Για την εικόνα της ομάδας τους τόνισε:
"Είχαμε πρόβλημα στην οργάνωση και την ανάπτυξη του παιχνιδιού. Δεχτήκαμε το γκολ και χάσαμε την ηρεμία μας, κάναμε πολλές λάθος πάσες. Δουλέψαμε σε πολλά πράγματα στην προπόνηση, αλλά δεν τα μεταφέραμε στον αγώνα σήμερα.

Αν ήταν τόσο εύκολο να το αλλάξουμε, θα το κάναμε, αλλά δεν είναι δυστυχώς τόσο εύκολο. Είναι δύσκολο να καταφέρουμε σε σύντομο διάστημα να αλλάξουμε τα πράγματα.Δεν είχαμε και την δυνατότητα να παίξουμε πολλά φιλικά στην διακοπή, για να παίξουν οι παίκτες μαζί. Γνωρίζαμε τον τρόπο που παίζει ο Αστέρας, αλλά δεν τον περιορίσαμε στον βαθμό που θα θέλαμε".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ