ΙΤΑΛΙΑ

Πρόκριση στην παράταση για Ουντινέζε

Ο Καρνέζης ξεκουράστηκε και η Ουντινέζε χρειάστηκε την παράταση για να αποκλείσει την Τσεζένα και να περάσει στα προημιτελικά του Coppa Italia (videos)

Η Ουντινέζε νίκησε με 4-2 στην παράταση στην Τσεζένα στο “Φρίουλι” και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Coppa Italia, όπου την περιμένει η Νάπολι.

Ο Ορέστης Καρνέζης ξεκουράστηκε και ο Παναγιώτης Κονέ έπαιξε ως αλλαγή, ενώ νωρίτερα η Αταλάντα είχε αποκλείσει την Αβελίνο και η Έμπολι την Τζένοα.

Τα αποτελέσματα του 4ου γύρου:

Τρίτη

Λάτσιο – Βαρέζε 3-0 (24′ αυτ. Σίμιτς, 26′ Τζόρτζεβιτς, 80′ Φελίπε Άντερσον)

Σασουόλο – Πεσκάρα 1-0 (57′ Φλόρο Φλόρες)

Βερόνα – Περούτζα 1-0 (17′ πέν. Σαβιόλα)

Τετάρτη

Αταλάντα – Αβελίνο 2-0 (14′ και 19′ Μποάκιε)

Έμπολι – Τζενόα 2-0 (5′ Λασάλτ, 73′ Μτσεντλίτζε)

Ουντινέζε – Τσεζένα 4-2 [παρ.] (20′ Αλάν, 44′ Μπρούνο Φερνάντες, 99′ Λούκας Εβανζελίστα, 114′ Τερεό / 4′ Τζούριτς, 55′ Σούτσι)

Πέμπτη

Κάλιαρι – Μόντενα (19:00)

Σαμπντόρια – Μπρέσια (22:00)

Τα ζευγάρια των “16”:

Μίλαν – Σασουόλο

Τορίνο – Λάτσιο

Ίντερ – Σαμπντόρια ή Μπρέσια

Νάπολι – Ουντινέζε

Ρόμα – Έμπολι

Φιορεντίνα – Αταλάντα

Γιουβέντους – Βερόνα

Πάρμα – Κάλιαρι ή Μόντενα

*τα ζευγάρια είναι χωρισμένα ανά δύο, καθώς οι νικητές τους “συγκρούονται” στους “8” και εν συνεχεία στους “4” ο νικητής της πρώτης “4αδας” με αυτόν της δεύτερης (τρίτης με τέταρτης)

Ουντινέζε – Τσεζένα 4-2 [παρ.]

Έμπολι – Τζενόα 2-0

Αταλάντα – Αβελίνο 2-0

Λάτσιο – Βαρέζε 3-0

Σασουόλο – Πεσκάρα 1-0

Βερόνα – Περούτζα 1-0

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ