ΓΑΛΛΙΑ

Πρόκριση με Γκομίς για την Σεντ Ετιέν

Πρόκριση με Γκομίς για την Σεντ Ετιέν
σαλμέ

Η Σεντ Ετιέν επικράτησε της Μπορντό με 1-0 μέσα στο "Σαμπάν Νταλμά" και πήρε σπουδαία πρόκριση για τους "32" του γαλλικού κυπέλλου (video)

Ο Μπεφετιμπί Γκομίς ήταν αυτός που πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης στο 76ο λεπτό με διαγώνιο σουτ και έτσι διατήρησε τις πιθανότητες για ένα απίστευτο ρεκόρ.
Αυτό έχει να κάνει με τον προπονητή του, Αλέν Περέν, ο οποίος έχει κατακτήσει τον θεσμό τα τελευταία δύο χρόνια, το 2007 με την Σοσό και το 2008 με την Λιόν.

"Δεν είναι ότι ο Αλέν Περέν είναι ανίκητος στο κύπελλο, απλά παίκτες είναι... πεινασμένοι για να πετύχουν", τόνισε ο τεχνικός των "στεφανουά" μετά το ματς.

Στις εκπλήξεις της ημέρας, αποκλείστηκαν από τις ομάδες της Ligue 1, η Νανσί που ηττήθηκε στα πέναλτι από την Ρομοραντίν, η οποία αγωνίζεται στην 4η κατηγορία (0-0, 4-2 πέν.) και η Οσέρ που έχασε με τον ίδιο τρόπο από την Αζαξιό, ομάδα της 2ης κατηγορίας (1-1, 3-2 πέν.).

Εντύπωση προκάλεσε και ο αποκλεισμός της Κλερμόντ (2η κατηγορία), από την ερασιτεχνική ομάδα της Σιρχέν (7η κατηγορία), η οποία μάλιστα κέρδισε με 4-2, αν και έχανε με 0-2.

Όσον αφορά στην Λιόν, η αναμέτρησή της με την Κονκαρνό (4η κατηγορία) αναβλήθηκε λόγω παγωμένου αγωνιστικού χώρου.

Μπορντό - Σεντ Ετιέν 0-1














TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ