ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πρώην σύζυγος Γκιγκς: "Απαιτούσε σεξ ανά δύο μέρες, με αντιμετώπιζε σαν υπηρέτρια"

Ο Ράιαν Γκιγκς ως ομοσπονδιακός τεχνικός της Ουαλίας
Ο Ράιαν Γκιγκς ως ομοσπονδιακός τεχνικός της Ουαλίας © 2020 CARL RECINE / AP IMAGES

Η πρώην σύζυγος του Ράιαν Γκιγκς που τον έχει καταγγείλει για σωματική και ψυχολογική βία κατέθεσε στις αστυνομικές Αρχές πως της συμπεριφερόταν ως "υπηρέτρια", ενώ αποκάλυψε ότι απαιτούσε ερωτική επαφή κάθε δύο ημέρες.

Αντιμέτωπος με σοβαρές κατηγορίες είναι ο άλλοτε άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της εθνικής Ουαλίας, Ράιαν Γκιγκς, καθώς η πρώην σύντροφός του, Κέιτ Γκρέβιλ, τον κατήγγειλε για σωματική και ψυχολογική βία τόσο εις βάρος εκείνης, όσο και εις βάρος της αδερφής της.

Η Γκρέβιλ έχει κάνει επίσημη καταγγελία από τον Απρίλιο του 2021, με την πρώτη ακροαματική διαδικασία να πραγματοποιείται τη Δευτέρα (8/8) και τον Γκιγκς να περνά την πόρτα του δικαστηρίου "Minshull Street Crown Court" στο Μάντσεστερ και να κάθεται στο εδώλιο του κατηγορουμένου.

Στην κατάθεσή της στην αστυνομία -που διαβάστηκε στο δικαστήριο, η πρώην σύντροφος του 38χρονου είχε αποκαλύψει:

"Ήθελε να κάνει σεξ όλη την ώρα. Δεν αναγκαζόταν, απλά το έκανε για να μου τη σπάσει. Μου έστελνε σεξουαλικά μηνύματα. Ακόμα κι όταν δεν μιλούσαμε, έστελνε μηνύματα ή φωτογραφίες σεξουαλικού περιεχομένου.

Λάμβανα συνεχώς υβριστικά μηνύματα. Ήταν ένας κύκλος κακοποίησης και μετά σιωπής. Με έκανε να νιώσω ότι απειλείται η δουλειά μου. Ανησυχούσα τόσο πολύ ότι θα κατέστρεφε την καριέρα μου. Τότε έμαθα ότι είχε σε σχέση όλο το διάστημα.

Ήρθε και κάναμε σεξ. Ένιωθα ότι με χρησιμοποιούσε όλη την ώρα. Απαιτούσε σεξ κάθε δεύτερη μέρα. Ήταν σαν να ήμουν νοικοκυρά, σαν να ήμουν μέλος του προσωπικού του", ανέφερε μεταξύ άλλων η γυναίκα.

Οι κατηγορίες εις βάρος του Ουαλού παλαίμαχου επιθετικού αφορούν μία περίοδο τριών ετών, από τον Αύγουστο του 2017 μέχρι τον Νοέμβριο του 2020, με την Κέιτ Γκρέβιλ να τον έχει βάλει σε κάδρο σε αρκετά περιστατικά βίαιης συμπεριφοράς.

Μεταξύ άλλων, τον κατηγορεί πως προκάλεσε σωματική βλάβη στην ίδια και στην αδερφή της στην οικεία του και ότι της επιτέθηκε μάλιστα με κουτουλιά, με τον φάκελο κατά του Γκιγκς να περιλαμβάνει επίσης κατηγορία πως την πέταξε γυμνή εκτός του δωματίου του ξενοδοχείου που διέμεναν ενώ φλέρταρε και με άλλες γυναίκες στο πλαίσιο της διαμονής τους σε αυτό.

Από την πλευρά του, ο πρώην ομοσπονδιακός προπονητής της Ουαλίας (αναγκάστηκε να παραιτηθεί από τη θέση του τον περασμένο Ιούνιο υπό το βάρος των βαριών εις βάρος του καταγγελιών) έχει παραδεχτεί μέσω των νομικών εκπροσώπων του πως ως σύζυγος δεν ήταν υπόδειγμα, ωστόσο συνεχίζει να αρνείται όλες τις κατηγορίες που του προσάπτονται.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ SPORTS & GOSSIP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ