LA LIGA

Πρώην μάνατζερ Γκριεζμάν: "Δικτάτορας ο Μέσι, ελεεινή η συμπεριφορά του"

Μέσι και Γκριεζμάν πανηγυρίζουν μαζί με τον Σουάρες γκολ της Μπαρτσελόνα κόντρα στην Ντόρτμουντ σε αναμέτρηση για το Champions League
Μέσι και Γκριεζμάν πανηγυρίζουν μαζί με τον Σουάρες γκολ της Μπαρτσελόνα κόντρα στην Ντόρτμουντ σε αναμέτρηση για το Champions League AP PHOTO/JOAN MONFORT

Μετωπική επίθεση κατά του Λιονέλ Μέσι εξαπέλυσε ο πρώην μάνατζερ του Αντουάν Γκριεζμάν, χαρακτηρίζοντας τον Αργεντινό σουπερ σταρ ως μονάρχη και δικτάτορα που έχει επιβάλλει καθεστώς τρόμου στην Μπαρτσελόνα.

Ο Αντουάν Γκριεζμάν δεν έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να ταιριάξει απόλυτα στην Μπαρτσελόνα (17 γκολ σε 57 συμμετοχές είναι ο μέχρι τώρα απολογισμός του) και να αποδώσει όπως και στην Ατλέτικο Μαδρίτης, ωστόσο για τον Έρικ Όλατς υπάρχει εξήγηση που έχει μάλιστα (βαρύ) ονοματεπώνυμο: Λιονέλ Μέσι.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο γαλλικό περιοδικό "France Football", ο σκάουτ που ανακάλυψε τον Γκριεζμάν και που εκπροσώπησε τον Γάλλο μέχρι το 2016, μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε ο παγκόσμιος πρωταθλητής με την Γαλλία στο να προσαρμοστεί στους μπλαουγκράνα από το καλοκαίρι του 2019 και έπειτα και έριξε όλο το... ανάθεμα στον Pulga.

"Έφτασε σε έναν σύλλογο με πάρα πολλά προβλήματα όπου ο Μέσι ελέγχει τα πάντα. Ο Μέσι είναι μονάρχης και ταυτόχρονα δικτάτορας και δεν είδε με καλό μάτι την άφιξη του Γκριεζμάν.

Την περασμένη σεζόν, όταν έφτασε ο Γκριεζμάν, ο Μέσι δεν του μιλούσε και δεν του έδινε τη μπάλα. Όλο αυτό του άφησε ένα πραγματικό τραύμα και δυσκόλεψε την προσαρμογή του και είναι κάτι που του έχει αφήσει σημάδι. Όλο αυτό ήταν προφανές και ευδιάκριτο", τόνισε χαρακτηριστικά, και πρόσθεσε:

"Η συμπεριφορά του Μέσι ήταν ελεεινή. Άκουγα πάντα τον Αντουάν να λέει πως δεν είχε προβλήματα με τον Μέσι αλλά ποτέ το ανάποδο. Είναι ένα καθεστός τρόμου που επικρατεί στην Μπαρτσελόνα. Είσαι είτε με τον Μέσι είτε εναντίον του".

Παρά το γεγονός πως ο Γκριεζμάν έχει ταλαιπωρηθεί μέχρι να βρει τον πραγματικό ποδοσφαιρικό εαυτό του στην Βαρκελώνη, ο Όλατς δεν έχει πάντως αμφιβολίες πως αυτό θα γίνει τελικά.

"Δεν έχει τσακωθεί με κάποιον άλλον παίκτη, δεν είναι τέτοιος ποδοσφαιριστής. Δεν έχει να κάνει αυτό με έλλειψη προσωπικότητας. Αγαπάει απλά το ποδόσφαιρο και τίποτα άλλο, δεν θέλει να τσακώνεται. Θεωρεί ανώφελο να μπλέκεται σε πόλεμο με κάποιον,.

Ξέρω πώς θα καταφέρει να ξεπεράσει αυτή τη δυσκολη κατάσταση. Ο σύλλογος είναι άρρωστος, όχι εκείνος".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS LA LIGA ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ