ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Ο Κούμαν εξήγησε γιατί άφησε τον Μέσι εκτός ενδεκάδας

Ο Κούμαν με τον Μέσι στο φιλικό προετοιμασίας της Μπαρτσελόνα με τη Ζιρόνα
Ο Κούμαν με τον Μέσι στο φιλικό προετοιμασίας της Μπαρτσελόνα με τη Ζιρόνα © 2021 JOAN MONFORT/ASSOCIATED PRESS

Ο Ρόναλντ Κούμαν ρωτήθηκε μετά το νικηφόρο (5-2) παιχνίδι της Μπαρτσελόνα απέναντι στη Μπέτις γιατί άφησε εκτός ενδεκάδας τον Λιονέλ Μέσι και εξήγησε πως ήταν κάτι που αποφάσισαν από κοινού την προηγούμενη της αναμέτρησης.

Μετά από τέσσερα στη σειρά αρνητικά αποτελέσματα (2 ισοπαλίες - 2 ήττες), η Μπαρτσελόνα γεύτηκε τη χαρά της νίκης επικρατώντας 5-2 της Μπέτις στο "Καμπ Νόου" σε ένα χορταστικό σε γκολ και φάσεις ματς για την 9η αγωνιστική της La Liga. Ο Λιονέλ Μέσι είχε μείνει εκτός ενδεκάδας και ο Ρόναλντ Κούμαν αναγκάστηκε να τον χρησιμοποιήσει στο 46', ενώ το σκορ ήταν 1-1.

Ο Αργεντινός έπαιξε καθοριστικό ρόλο τελικά στην επικράτηση της ομάδας του και μετά το τέλος του αγώνα ο Ολλανδός προπονητής απάντησε σε ερώτηση για τον λόγο που δεν χρησιμοποίησε εξ' αρχής τον σταρ της ομάδας του.

Είπε: "Μιλήσαμε χθες και είδαμε ότι είχε κάποιες ενοχλήσεις μετά τον αγώνα με τη Ντινάμο Κιέβου. Αποφασίσαμε πως ήταν η καλύτερη λύση να μείνει εκτός ενδεκάδας και να παίξει αν χρειαστεί. Αν δεν είχε ενοχλήσεις, θα έπαιζε από την αρχή. Ξέρουμε ποιος είναι και δεν έχουμε καμία αμφιβολία γι' αυτόν. Τον βλέπω να δουλεύει κάθε μέρα. Δεν αγωνίστηκε από το ξεκίνημα, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο ήταν πολύ σημαντικός".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ