ΜΠΑΓΕΡΝ

Πρώην ατζέντης Λεβαντόβσκι: "Το όνειρό του ήταν να πάει στη Ρεάλ και να παίξει με τον Ρονάλντο"

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι της Μπάγερν πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Χόφενχαϊμ για την Bundesliga 2021-2022 στην "Άλιαντς Αρένα", Μόναχο | Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2021
Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι της Μπάγερν πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Χόφενχαϊμ για την Bundesliga 2021-2022 στην "Άλιαντς Αρένα", Μόναχο | Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2021 © 2021 MATTHIAS SCHRADER/ASSOCIATED PRESS

Ο πρώην ατζέντης του Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι, Τσεζάρι Τσουκάρτσκι, αποκάλυψε ότι το όνειρο του Πολωνού επιθετικού της Μπάγερν, ήταν να παίξει στη Ρεάλ, ωστόσο δεν πήγε στους μερένγκες, καθώς προοριζόταν για αναπληρωματικός του Μπενζεμά.

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι διανύει ίσως την καλύτερη περίοδο της καριέρας του στη Μπάγερν Μονάχου, καθώς την περσινή σεζόν πέτυχε 41 γκολ στη Bundesliga, ενώ τη φετινή σεζόν έχει πετύχει 25 γκολ σε 20 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Ωστόσο ο 33χρονος Πολωνός επιθετικός "ψάχνεται" για την τελευταία πρόκληση της καριέρας του με το όνομά του να παίζει έντονα για πολλές εκ των κορυφαίων ομάδων της Ευρώπης.

Ο πρώην ατζέντης του Λεβαντόβσκι, Τσεζάρι Τσουκάρτσκι, δήλωσε σε podcast του ισπανικού "Cadena SER" ότι το όνειρό του ήταν να αγωνιστεί στη Ρεάλ, ωστόσο δεν προτίμησε να πάει στη Μπάγερν και όχι στους μερένγκες, καθώς στη "βασίλισσα" προοριζόταν για εναλλακτική λύση του Μπενζεμά.

"Το όνειρό του ήταν να παίξει στη Ρεάλ Μαδρίτης και να παίξει μαζί με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, όταν αποχώρησε από την Ντόρτμουντ. Πίστευα ότι δεν ήταν εκεί για να είναι ως αλλαγή, κάτι που πρόσφερε η Ρεάλ, να έχει αυτόν τον ρόλο", ανέφερε μεταξύ άλλων ο πρώην ατζέντης του Λεβαντόβσκι.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ BUNDESLIGA LA LIGA ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΡΟΜΠΕΡΤ ΛΕΒΑΝΤΟΒΣΚΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ