ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Προγραμματίζουν συγκέντρωση στον Εργοτέλη

Προγραμματίζουν συγκέντρωση στον Εργοτέλη
Εργοτέλης INTIME SPORTS

Συγκέντρωση όλων των φορέων προγραμματίζεται στον Εργοτέλη, από την οποία θα εξαρτηθούν πολλά σχετικά με την επόμενη μέρα της ομάδας. Στη συνάντηση και ο επικεφαλής Δημήτρης Παπουτσάκης.

Η είδηση ότι η Βέροια απαλλάχθηκε από την πρωτοβάθμια πειθαρχική επιτροπή της Superleague δεν ήχησε καθόλου καλά στα αυτιά των ανθρώπων του Εργοτέλη, οι οποίοι περίμεναν ασφαλώς διαφορετικά νέα να ακούσουν.

Στην ομάδα του Ηρακλείου περιμένουν να δουν μήπως βρεθεί τελικά τρόπος να μείνουν στη Superleague εξωαγωνιστικά, αν και στην παρούσα φάση κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

Όπως και να 'χει, για τις επόμενες μέρες προγραμματίζεται συγκέντρωση όλων των φορέων του Εργοτέλη, προκειμένου να βάλουν τα δεδομένα κάτω και να δουν πώς θα κινηθούν από εδώ και στο εξής. Στη συνάντηση θα βρίσκεται και ο επικεφαλής της ΠΑΕ, Δημήτρης Παπουτσάκης.

Δεν αποκλείεται να αποφασιστεί και η κατηγορία στην οποία θα συμμετάσχει τη νέα σεζόν η ομάδα του Ηρακλείου. Αν επιλεγεί η Γ' Εθνική, τότε θα πρέπει να γίνει γενική συνέλευση, μέσα από την οποία θα παρθεί και επισήμως η συγκεκριμένη απόφαση.

TAGS ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ