Προετοιμασία μετ΄ εμποδίων

Με αρκετά προβλήματα τραυματισμών να ταλαιπωρούν τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς συνεχίζεται η προετοιμασία
Ο Μαλαγκένιο προπονήθηκε κανονικά, ενώ ο Γκαρσία συνέχισε το πρόγραμμα θεραπείας και γυμναστηρίου. Ο Ιωαννίδης προπονήθηκε μόνος, όπως και ο Πουρσανίδης, ο οποίος έχει επιβάρυνση στον αριστερό δικέφαλο μηριαίο, χωρίς να πρόκειται για κάτι ανησυχητικό.
Ο Πάρντο ταλαιπωρείται από κτύπημα στο αριστερό γόνατο, έκανε πρόγραμμα αποθεραπείας, αλλά η κατάστασή του δεν προβληματίζει. Ο Μπένκο είχε ενόχληση στον αριστερό δικέφαλο μηριαίο, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, χωρίς να δείχνει ότι ο τραυματισμός του είναι βαρύς.
Ο Ηρακλής θα προπονηθεί αύριο Σάββατο στις 10:00 το πρωί και κατόπιν θα ακολουθήσει ρεπό μέχρι τις 18:00 της Δευτέρας (10/09), όταν και θα οι «κυανόλευκοι» θα επανέλθουν στις προπονήσεις.
Από την αυριανή προπόνηση, όπως και από εκείνη της Δευτέρας, θα απουσιάσουν οι Μπένκο και Μαρίνκοβιτς, οι οποίοι εξασφάλισαν άδεια μετάβασης στις πατρίδες τους. Οι δύο ποδοσφαιριστές του Ηρακλή θα αναχωρήσουν αύριο το πρωί και είναι να επιστρέψουν την Τρίτη 11/09.
Κλήση για Παπαδόπουλο-Ασλανίδη
Η ΕΠΟ ειδοποίησε εγγράφως την ΠΑΕ Ηρακλής για την κλήση των Γιάννη Παπαδόπουλου και Δημήτρη Ασλανίδη στην Εθνική Νέων. Πρόκειται για προπονήσεις προεπιλογής και φιλικούς αγώνες που θα διεξαχθούν στις Αθλητικές Εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά στην Αθήνα.
Οι δύο ποδοσφαιριστές θα αναχωρήσουν την Δευτέρα 10/09 και θα επιστρέψουν το απόγευμα της Τετάρτης 12/09.
Αλλαγή στο τουρνουά
Το αγωνιστικό πρόγραμμα του τουρνουά που θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Λεωφόρου το επόμενο Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου, με τα έσοδα να δίνονται στους πυρόπληκτους, θα περιλαμβάνει αγώνες των 45 λεπτών ενώ μετά από την αλλαγή που έγινε είναι το εξής:
1ος αγώνας: Πανιώνιος-Ηρακλής
2ος αγώνας: Ηρακλής-Παναθηναϊκός
3ος αγώνας: Παναθηναϊκός-Πανιώνιος