ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ

Πρόεδρος ομοσπονδίας της Σαουδικής Αραβίας: "Θα κάνουμε μεγαλύτερες μεταγραφές από του Ρονάλντο"

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τη φανέλα της Αλ Νασρ
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τη φανέλα της Αλ Νασρ © 2023 HUSSEIN MALLA / AP IMAGES

Ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Σαουδικής Αραβίας, Αλ Μισάλ, προανήγγειλε μεγάλες μεταγραφές στο καλοκαιρινό παζάρι, υποστηρίζοντας ότι θα φτάσουν στη χώρα παίκτες του ίδιου ή και καλύτερου επιπέδου του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Η Αλ Νασρ έκανε το "μπαμ" τον περασμένο Δεκέμβριο με την απόκτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο, προσφέροντας μυθικό συμβόλαιο στον Πορτογάλο σταρ.

Στόχος της ομοσπονδίας της χώρας είναι να καταστήσει το πρωτάθλημα πιο ανταγωνιστικό, φέρνοντας παίκτες υψηλού επιπέδου σε αυτό. Μάλιστα, ο πρόεδρος, Αλ Μισάλ, προανήγγειλε σπουδαίες μεταγραφές στο καλοκαιρινό παράθυρο, υποστηρίζοντας πως το πρωτάθλημα θα ενισχυθεί με ποδοσφαιριστές υψηλότερου επιπέδου και από του Ρονάλντο.

"Η μεταγραφή του Κριστιάνο ήταν πολύ σημαντική για το πρωτάθλημά μας, έγινε πολλή δουλειά για να το πετύχουμε. Αλλά νομίζω ότι το επόμενο καλοκαίρι οι παίκτες θα είναι σημαντικοί ή και πιο σημαντικοί από τον Ρονάλντο, ποδοσφαιριστές αυτού του επιπέδου και ακόμη υψηλότερου", δήλωσε στην τηλεοπτική εκπομπή "Action with Walid".

TAGS ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ