ΜΑΡΣΕΙΓ

Πρόεδρος Μαρσέιγ: "Πλήγμα ο αποκλεισμός από τον Παναθηναϊκό, δυνατή ομάδα η ΑΕΚ"

Ο πρόεδρος της Μαρσέιγ, Πάμπλο Λονγκόρια
Ο πρόεδρος της Μαρσέιγ, Πάμπλο Λονγκόρια © 2021 DANIEL COLE / AP IMAGES

Ο πρόεδρος της Μαρσέιγ, Πάμπλο Λονγκόρια, αναφέρθηκε στον αποκλεισμό από τον Παναθηναϊκό στο Champions League, που εξακολουθεί να είναι βαρύς, ενώ μίλησε και για την ΑΕΚ, αντίπαλο των Μασσαλών, στους ομίλους του Europa League.

Μετά τον αποκλεισμό από τον Παναθηναϊκό στα playoffs του Champions League, η Μαρσέιγ θα βρεθεί απέναντι σε ακόμα μία ελληνική ομάδα, την ΑΕΚ.

Οι Μασσαλοί βρίσκονται στο ίδιο γκρουπ με την Ένωση στο Europa League (Άγιαξ και Μπράιτον), με τον πρόεδρο του συλλόγου, Πάμπλο Λονγκόρια, να τονίζει πως πρόκειται για μία δυνατή ομάδα με ένταση.

Παράλληλα, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου στην παρουσίαση του Μπάμπο Μεϊτέ, επισήμανε ότι ο αποκλεισμός από τους πράσινους ήταν "πλήγμα".

"Ο Μαρθελίνο έχει φέρει μεγάλη τάξη σε όσες ομάδες ανέλαβε στο παρελθόν. Κάποιες φορές χρειάζεται περισσότερο. Ο αποκλεισμός στο Champions League είναι σκληρό πλήγμα, αλλά έχουμε άλλες υποχρεώσεις τώρα.

Ο όμιλος του Europa League είναι ένας σκληρός όμιλος. Η Μπράιτον είναι η αποκάλυψη της Premier League, ο Άγιαξ έχει ευρωπαϊκή παράδοση κι η ΑΕΚ έχει πολλή ένταση, είναι μια δυνατή ομάδα", ήταν τα λόγια του Λονγκόρια.

TAGS ΜΑΡΣΕΙΓ ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ CHAMPIONS LEAGUE EUROPA LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ