ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ

Πρόεδρος Μαδέρας κατά Σάντος για Ρονάλντο: "Μέτριος ο προπονητής που έχει τον καλύτερο παίκτη και τον αφήνει στον πάγκο"

Ο Φερνάντο Σάντος με τον Κριστιάνο Ρονάλντο
Ο Φερνάντο Σάντος με τον Κριστιάνο Ρονάλντο 2022 LUIS VIEIRA / AP PHOTO

Ο πρόεδρος της Περιφερειακής Κυβέρνησης της Μαδέρας, Μιγκέλ Αλμπουκέρκη, εξαπέλυσε "βολές" κατά του Φερνάντο Σάντος για τον τρόπο που διαχειρίστηκε τον Κριστιάνο Ρονάλντο στο Μουντιάλ 2022, χαρακτηρίζοντάς τον "μέτριο".

Οι επιλογές του Φερνάντο Σάντος κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ δέχθηκαν έντονη κριτική, με πολλούς να κατηγορούν τον πρώην ομοσπονδιακό τεχνικό της Πορτογαλίας για την απόφασή του να αφήσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο στον πάγκο.

Σε αυτή την κατηγορία ανήκει και ο Μιγκέλ Αλμπουκέρκη, πρόεδρος της Περιφερειακής Κυβέρνησης της Μαδέρας, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε ο Πορτογάλος σούπερ σταρ.

"Υπήρχαν κάποιοι μέτριοι εκεί, που κανείς δεν ξέρει ποιοι είναι, που βρήκαν την ευκαιρία να πουν άσχημα λόγια για τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν η μεγαλύτερη διαφήμιση της Πορτογαλίας αυτόν τον αιώνα. Είναι ο πιο γνωστός Πορτογάλος που ανέβασε τα επίπεδα της ποιότητας στην Πορτογαλία.

Πήγε το όνομα της Πορτογαλίας παντού. Ακριβώς επειδή δεν πήγε καλά στο Μουντιάλ του Κατάρ, άρχισαν να λένε φρικαλεότητες για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, δηλαδή ένα σύνολο μετριοτήτων.

Ακόμα πιο μέτριος είναι ένας προπονητής που έχει τον καλύτερο παίκτη στον κόσμο και για να τον ταπεινώσει τον βάζει στον πάγκο. Αυτός είναι τυπικός Πορτογάλος. Χαίρομαι που αυτός που επιλέγει έφυγε", ήταν τα λόγια του προέδρου.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ