ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ

Πρόεδρος Κορίνθιας για Ρονάλντο: "Κάναμε πρόταση και ήλπιζα να μην τη δεχθεί"

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο © 2023 AMR NABIL / AP IMAGES

Ο πρόεδρος της Κορίνθιανς, Ντουίλιο Μοντέιρο Άλβες, αποκάλυψε πως η βραζιλιάνικη ομάδα κατέθεσε πρόταση στον Κριστιάνο Ρονάλντο και αστειευόμενος δήλωσε πως ευχόταν να μην πει το "ναι" ο Πορτογάλος σταρ.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο στην παρουσίασή του από την Αλ Νασρ αποκάλυψε ότι είχε προτάσεις από ευρωπαϊκές ομάδες, όμως επέλεξε να γυρίσει σελίδα και να μετακομίσει στη Σαουδική Αραβία.

"Είχα πολλές προτάσεις από την Ευρώπη, αλλά και από Βραζιλία, ΗΠΑ, Αυστραλία, ακόμα και από Πορτογαλία", ήταν τα λόγια του Πορτογάλου σταρ.

Η Κορίνθιανς ήταν μία από τις ομάδες που εξέφρασαν ενδιαφέρον για την περίπτωση του CR7, με τον πρόεδρο της βραζιλιάνικης ομάδες, Ντουίλιο Μοντέιρο Άλβες, να αποκαλύπτει πως πράγματι ο σύλλογος είχε προχωρήσει σε πρόταση.

"Κάναμε μια προσφορά στον Κριστιάνο Ρονάλντο με ίσες απολαβές με εκείνες που λάμβανε στη Γιουνάιτεντ και διετές συμβόλαιο. Ξέρω ότι είχε προτάσεις και από την Ευρώπη, αλλά η πρόταση από τη Σαουδική Αραβία ήταν 20 φορές μεγαλύτερη.

Μίλησα 6-7 φορές με τον Ζόρζε Μέντες και τελικά, στείλαμε πρόταση μέσω άλλου ατόμου. Έκανα την πρόταση και ήλπιζα ακόμα και να μην τη δεχθεί (γέλια). Αστειεύομαι, είχαμε ήδη προειδοποιήσει πολλούς συνεργάτες, οφείλαμε να προσπαθήσουμε", είπε ο Άλβες.

TAGS ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ ΒΡΑΖΙΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ