CONFERENCE LEAGUE

Πρόεδρος Φιορεντίνα: "Οι άνθρωποι της Γουέστ Χαμ είναι ζώα με τον τρόπο που μας συμπεριφέρθηκαν"

Πρόεδρος Φιορεντίνα: "Οι άνθρωποι της Γουέστ Χαμ είναι ζώα με τον τρόπο που μας συμπεριφέρθηκαν"
@2023 PETR DAVID JOSEK/AP IMAGES

Ο τελικός του Conference League άφησε μία πικρή γεύση στην Φιορεντίνα όχι μόνο για την απώλεια του τροπαίου αλλά και για τη συμπεριφορά των οπαδών της Γουέστ Χαμ, με τον πρόεδρο των βιόλα, Ρόκο Κομίσο να την καυτηριάζει με σκληρά λόγια.

Η Φιορεντίνα πήρε μέρος σε δύο τελικούς τη φετινή σεζόν όμως σε κανέναν δεν χαμογέλασε, χάνοντας αρχικά με 2-1 από την Ίντερ στο Coppa Italia και κατόπιν με το ίδιο σκορ από την Γουέστ Χαμ στο Conference League.

Ωστόσο, η δεύτερη ήττα πίκρανε πιο πολύ τους βιόλα, αφού στον αγώνα με τους Λονδρέζους στην Πράγα είχαν έντονα παράπονα από τη συμπεριφορά των αντιπάλων τους, με τον Λούκα Γιόβιτς να δέχεται χτύπημα στη μύτη και να αναγκάζεται να αποχωρήσει με την έναρξη του δευτέρου μέρους και τον Κριστιάνο Μπιράγκι να αιμορραγεί στο κεφάλι από πλαστικά μπουκάλια που πέταξαν αντίπαλοι οπαδοί.

Όλα αυτά δεν άρεσαν καθόλου στον Ρόκο Κομίσο, με τον πρόεδρο της Φιορεντίνα να δηλώνει με θυμο σε ιταλικά ΜΜΕ: "Περίμενα να νικήσουμε αλλά δεν έγινε έτσι. Υπήρξαν στιγμές όπου στον αγωνιστικό χώρο ο διαιτητής έπρεπε να κάνει την διαφορά.

Έχω μιλήσει με τον πρόεδρο της Premier League, Ρίτσαρντ Μάστερς, οι άνθρωποι της Γουέστ Χαμ είναι ζώα, όσων αφορά τον τρόπο που αντιμετώπισαν τους ποδοσφαιριστές μας. Θα μπορούσαμε να είχαμε νικήσει με 3-0. Λυπάμαι για τους οπαδούς μας, άξιζαν περισσότερα".

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS CONFERENCE LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ