ΒΕΡΟΙΑ

Προανήγγειλε μεταγραφές και αποχωρήσεις ο Γράφας

Προανήγγειλε μεταγραφές και αποχωρήσεις ο Γράφας

Ο Θωμάς Γράφας υποστήριξε την Πέμπτη (15/12) ότι μετά τον Ναβαλόφσκι αναμένεται να αποχωρήσει και ο Μαραγκός, προανήγγειλε τη φυγή και άλλων βασικών, αλλά και την έλευση νέων παικτών που έχουν εντοπιστεί.

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε την Πέμπτη (15/12) ο προπονητής της Βέροιας, Θωμάς Γράφας, που αναφέρθηκε στο προσεχές παιχνίδι με την Ξάνθη, αλλά και στις επικείμενες προσθαφαιρέσεις που θα υπάρξουν στο ρόστερ της ομάδας της Ημαθίας. Το παρών στη συνέντευξη έδωσε και ο τεχνικός διευθυντής, Γιώργος Κολοβός.

Αρχικά ο Γράφας μίλησε για τον αγώνα με την Ξάνθη:

"Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς που ψάχνουμε την πρώτη μας εντός έδρας νίκη και μάλιστα απέναντι σε μία ομάδα που τελευταία είναι πολύ φορμαρισμένη. Όμως και εμείς είμαστε σε καλή κατάσταση και σκοπεύουμε να συνεχίσουμε στους ίδιους ρυθμός, ώστε να πάρουμε το τρίποντο, κάτι που θα μας δώσει αισιοδοξία για τη συνέχεια. Καλούμε τον κόσμο μας να έρθει στο γήπεδο, για να δώσει δύναμη στα παιδιά, την οποία χρειάζονται".

Για τις μεταγραφές:

"Θα αποχωρήσουν κάποιοι παίκτες που δεν έχουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα, πέρα από τους Μαραγκό και Ναβαλόφσκι. Οι δύο που δοκιμάστηκαν (Πετσί και Αλ Χαρμπί) άφησαν καλές εντυπώσεις και δεν έχουν αποκλειστεί από τις επιλογές μας. Αύριο, εάν ξεπεράσουμε το πρόβλημα με την βίζα του, αναμένεται ο Ιάπωνας Μουραγιάμα, για να υπογράψει.

Οι μεταγραφικοί στόχοι είναι από την Ελλάδα και το εξωτερικό, αν και οι επιλογές του Ιανουαρίου είναι περιορισμένες. Θα φύγουν ένας με δύο βασικοί και πέντε με έξι που δεν έχουν καθόλου ή μικρή συμμετοχή σε αγώνες πρωταθλήματος και κυπέλλου. Οι βασικοί ζήτησαν οι ίδιοι να λύσουν τα συμβόλαιά τους με την ομάδα, για τους δικούς τους προσωπικούς λόγους. Τα ονόματά τους θα τα γνωστοποιήσουμε για ευνόητους λόγους μετά τον αγώνα με την Ξάνθη.

Επιδίωξή μας είναι κάποιοι να μπορέσουν να μας ενισχύσουν από τις αρχές του Γενάρη, υπάρχει όμως εδώ μία επιφύλαξη, γιατί η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου είναι πολύ δύσκολη, ώστε να βρεις και καλούς παίκτες και μέσα στις οικονομικές σου δυνατότητες".

Έγινε ακόμη σαφές ότι για τη θέση του κέντρου της άμυνας βασική επιδίωξη είναι να αποκτηθούν δύο παίκτες. Ο Σισοκό αναρρώνει μετά την εγχείρηση μηνίσκου στην οποία υποβλήθηκε πριν από λίγες μέρες, και έτσι ο Γάλλος στόπερ θα επιστρέψει στα γήπεδα ύστερα από ένα μήνα.

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ