ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Προ-Άγγελοι

Προ-Άγγελοι
Νίνης

Στις εγκαταστάσεις της Παιανίας έπαιξαν οι νέοι του ΠΑΟ και της ΑΕΚ. Το SPORT 24 ήταν εκεί

Πείτε το προάγγελο, πείτε το πρώτο πιάτο, σήμερα το πρωί στις εγκαταστάσεις της Παιανίας αγωνίστηκαν οι νέοι του Παναθηναϊκού με τους αντίστοιχους της ΑΕΚ και το SPORT24 ήταν εκεί.
Βλέπετε, δε συμβαίνει συχνά σε ένα τέτοιο παιχνίδι να μπορεί να δει κανείς τόσα αστεράκια μαζεμένα. Νίνης, Σιόντης, Καρνέζης, Μπουτζίκος, Φελέκης, Λαγός από τη μία, Αραμπατζής, Ντιούφ, Χετεμάι, Ταχτσίδης, Μπαρμπούδης από την άλλη.

Πεσέιρο, Βέλιτς, Σαβέβσκι ήταν εκεί. Φυσικά, δε θα μπορούσε να μην παρευρεθεί κι ο Σωτήρης Λεοντίου, που παρά το γεγονός ότι αναγκάζεται να χρησιμοποιεί πατερίτσες, δε χάνει εκδήλωση της αγαπημένης του ομάδας.

Ανεβαίνει ο Νίνης

Ο Σωτήρης Νίνης, για δυόμιση περίπου μήνες ταλαιπωρήθηκε από έναν τραυματισμό στους κοιλιακούς, απόρροια των συνεχόμενων αγωνιστικών υποχρεώσεων εδώ και ένα χρόνο. Πλέον, πατάει ξανά στον αγωνιστικό χώρο, δυνατός, έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα του Ζοζέ Πεσέιρο.

Το παιδί θαύμα του τριφυλλιού, ήταν από τους κορυφαίους της αναμέτρησης, ενώ ήταν και ο εμπνευστής του γκολ του Παναθηναϊκού που πέτυχε ο Σάμιος, βγάζοντας μια εξαιρετική ασίστ στον σκόρερ των πράσινων. Ο Νίνης είχε αγωνιστεί και στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, στον εξ αναβολής αγώνα πρωταθλήματος που έγινε την Τετάρτη στην Παιανία, με τον Παναθηναϊκό να νικά 2-1.

Το παιχνίδι με την ΑΕΚ ήταν ευκαιρία να αγωνιστούν και οι Καρνέζης, Σιόντης, οι οποίοι είχαν επίσης εξαιρετική απόδοση. Ο τερματοφύλακας του τριφυλλιού ήταν πολύ σταθερός, ενώ το «λάθος» μοιάζει άγνωστη λέξη γι’ αυτόν. Από την άλλη ο Σιόντης, έχει πλέον βρει την φόρμα του, είναι πολύ δυνατός και με αστείρευτες δυνάμεις, δεν είναι μακριά ο καιρός που θα τον δούμε ξανά στην πρώτη ομάδα του τριφυλλιού.

Στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ εξάλλου, από τους κορυφαίους ήταν και ο Νίκος Μπουτζίκος. Ο αριστερός μπακ του τριφυλλιού, πέρσι είχε κλέψει την καρδιά του Μουνιόθ, αλλά δυστυχώς φέτος είχε την ατυχία να μείνει εκτός δράσης για περίπου τρεις μήνες, μετά τον τραυματισμό του στο Λιτόχωρο με την Εθνική Νέων.

Τον τελευταίο μήνα έχει επανέλθει πιο δυνατός από ποτέ και δε χάνει παιχνίδι ούτε με τον Παναθηναϊκό, ούτε με την εθνική, περιμένοντας στωικά μια καινούρια ευκαιρία, αυτή τη φορά από τον Πορτογάλο τεχνικό της ομάδας.

Για την ιστορία η αναμέτρηση με την ΑΕΚ έληξε ισόπαλη με σκορ 1-1. Για τους κιτρινόμαυρους ισοφάρισε ο Περπαρίμ Χετεμάι.
















TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ