ΠΑΟΚ

Πρίγιοβιτς: "Θα τελειώσουμε την πρόκριση στην Ελβετία"

CHAMPIONS LEAGUE / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΠΑΟΚ - ΒΑΣΙΛΕΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ / MOTION TEAM)
CHAMPIONS LEAGUE / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΠΑΟΚ - ΒΑΣΙΛΕΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ / MOTION TEAM) EUROKINISSI

Ο Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τη Βασιλεία εξέφρασε την αισιοδοξία του για πρόκριση της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Την αισιοδοξία του πως ο ΠΑΟΚ θα προκριθεί έναντι της Βασιλείας εξέφρασε μετά το τέλος της αναμέτρησης ο σκόρερ ενός εκ των δυο τερμάτων της ομάδας της Θεσσαλονίκης, Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς.

Ο φορ του ΠΑΟΚ τόνισε πως οι "ασπρόμαυροι" θα πάρουν την πρόκριση μέσα στην Ελβετία ενώ δήλωσε χαρούμενος για το γεγονός πως μπόρεσε και βοήθησε την ομάδα του.

Χαρακτηριστικά είπε στη κάμερα της "NOVA":

«Πιστεύω πως όλοι ξέρουμε πως η Βασιλεία είναι μια ομάδα υψηλού επιπέδου που παίζει κάθε χρόνο στο Champions League.

Αυτό δεν μας φόβισε, παίξαμε καλά, κάναμε περισσότερες ευκαιρίες, δεχτήκαμε ένα αχρείαστο γκολ αλλά πιστεύουμε στην πρόκριση, θα πάμε εκεί για να την τελειώσουμε.

Τρέξαμε αρκετά, σε εμένα υπήρχαν αρκετοί αμυντικοί επάνω μου, το πιο δύσκολο ήταν ότι στην ανάπτυξη ο αντίπαλος είχε έναν παίκτη παραπάνω.

Η ατμόσφαιρα ήταν εκπληκτική, είμαι χαρούμενος πάντα όταν μπορώ να βοηθώ την ομάδα μου, ήταν ένα έξτρα κίνητρο για εμένα αυτό το ματς.

Είμαι χαρούμενος γι' αυτό που είμαι και το έδειξα απέναντι σε μία ελβετική ομάδα. Ήταν ευχάριστο που έπαιξα κόντρα σε παλιούς φίλους. Έχουμε καλές πιθανότητες αλλά ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα και εκεί θα πρέπει να δείξουμε την ποιότητά μας».

ΖΑΜΠΑ: "ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΘΕΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ"

Από την πλευρά του ο Λέο Ζαμπά που έπαιξε για πρώτη φορά σε επίσημο ματς με τον ΠΑΟΚ και μάλιστα στην Τούμπα υποστήριξε πως με πάθος και θέληση στη ρεβάνς η ομάδα του θα πάρει την πρόκριση:

Για τις πρώτες του εντυπώσεις από την Τούμπα:
«Όλα είναι πραγματικά υπέροχα. Σήμερα ήταν κάτι πολύ εκπληκτικό, μου θύμισε την ατμόσφαιρα της Βραζιλίας. Ευχαριστώ το Θεό που ήρθα σε αυτήν την ομάδα. Όλοι με βοηθάνε, το τιμ, οι συμπαίκτες μου. Ελπίζω και εγώ να προσαρμοστώ και να αρχίσω να προσφέρωμε τις εμφανίσεις μου».

Για τη νίκη του ΠΑΟΚ:
«Eίμαι πολύ χαρούμενος γιατί στο πρώτο μου παιχνίδι εντός έδρας πήραμε τη νίκη. Περιμένουμε έναν δύσκολο επαναληπτικό, απέναντι σε μια δύσκολη ομάδα. Τώρα θα πρέπει να ξεκουραστούμε και να προετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι. Θα μας προετοιμάσει ο προπονητής μας, αλλά πρέπει και εμείς να δείξουμε πάθος και θέληση για την πρόκριση».

Για τη νίκη με 2-1 και αν τους δίνει προβάδισμα πρόκρισης:
«Το σκορ βοηθάει, αλλά πρέπει να είμαστε το ίδιο πειθαρχημένοι και συγκεντρωμένοι. Και ο αντίπαλος θα αγωνιστεί για τον ίδιο σκοπό και θα πρέπει να το δείξουμε παραπάνω. Έχουμε εξαιρετική ποιότητα και είναι στις δυνατότητές μας, να πάμε στην Ελβετία και να πάρουμε την πρόκριση».

ΚΑΝΙΑΣ: "ΑΞΙΖΑΜΕ ΤΑ ΓΚΟΛ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΑΜΕ, ΟΧΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΑΜΕ"

Ο Κάνιας που με την γκολάρα του έδωσε το προβάδισμα στον ΠΑΟΚ είπε:

Αν η μεγαλύτερη χαρά του ήταν για το γκολ που πέτυχε ή το αποτέλεσμα:
"Είμαι πολύ χαρούμενος για την προσπάθεια μας αλλά και για το γκολ μου, το έχω δουλέψει πολύ στις προπονήσεις. Η ομάδα έκανε μια πολύ καλή εμφάνιση αξίζαμε τα γκολ που πετύχαμε, όχι αυτό που δεχτήκαμε".

Για τη μεγαλύτερη δυσκολία που αντιμετώπισαν στον αγώνα και αν αυτά που είδαν αντιστοιχούν σε αυτά που περίμεναν :
"Νομίζω ότι τελειώσαμε την προηγούμενη χρονιά σε πολύ κάλο επίπεδο η ομάδα κράτησε τον ίδιο κορμό και γι’ αυτό είχαμε πιο εύκολη δουλειά. Η Βασιλεία είναι πολύ καλή ομάδα και το γνωρίζαμε αλλά η συγκέντρωση και η απόδοση μας ήταν πολύ καλή".

Για το τι αντίπαλο περιμένει να δει στην έδρα της Βασιλείας:
"Σίγουρα θα γίνει πολύ σκληρό παιχνίδι. Η Βασιλεία θέλει να προκριθεί όπως εμείς . Θα κριθεί στο ποια ομάδα θα δείξει περισσότερη όρεξη και πάθος. Αν τα δείξουμεαυτά όπως σήμερα δεν θα έχουμε πρόβλημα".

Για το αν θεωρεί ότι αποζημίωσαντον κόσμο που δείχνει μεγάλη διάθεση για να στηρίξει την ομάδα, όπως φαίνεται και από την κίνηση στα διαρκείας, ειδικά αυτή τη δύσκολη μέρα:
"Αρχικά δυστυχώς έπρεπε να παίξουμε μια μέρα που έγιναν όλα αυτά στην Αθήνα. Δεν θα μπορούσαν να μη μας επηρεάσουν. Αλλά ήμασταν υποχρεωμένοι να παίξουμε. Απ τη μια αφιερώνουμε τη νίκη και σε όλο τον κόσμο που μας στήριξε σήμερα αλλά και σε εμάς. Όμως αυτή τη νίκη και το γκολ μου, ακόμα και αν δεν είναι κάτι τόσο σπουδαίο, περισσότερο το αφιερώνω σε αυτόν τον κόσμο που πέρασε τόσα σήμερα".

ΠΕΛΚΑΣ: "ΑΛΛΟ ΤΟ 2-1, ΑΛΛΟ ΤΟ 2-0"

Ο Δημήτρης Πέλκας αφού πρώτα έστειλε μήνυμα συμπαράστασης στους πληγέντες στη συνέχεια τόνισε πως ο ΠΑΟΚ αδράνησε λίγο στο τέλος και σημείωσε πως η ομάδα του θα πάρει την πρόκριση στην Ελβετία:

«Οι σκέψεις όλων μας είναι σε όσα έγιναν στην Αθήνα. Ως ομάδα είμαστε κοντά στους πληγέντες, οι παίκτες θα δώσουμε φανέλες, ενώ τα έσοδα από τον σημερινό αγώνα πήγαν εκεί.

Ήταν ένα καλό παιχνίδι για μας, πετύχαμε δυο γκολ και δεν περιμέναμε να δεχθούμε ένα τέτοιο τέρμα από τη Βασιλεία. Αδρανήσαμε λίγο, αλλά τώρα πάμε για τη νίκη.

Είναι λογικό να υπάρχει ψυχρολουσία, άλλο το 2-1 και άλλο το 2-0. Πάμε να κάνουμε το παιχνίδι μας στην έδρα τους και να περάσουμε.

Μια νίκη είναι νίκη. Θα πάμε στην Ελβετία σαν να έληξε ο πρώτος αγώνας 0-0 και να παίξουμε το ποδόσφαιρο που ξέρουμεαπό τη μέρα που ήρθε ο Λουτσέσκου!».

ΕΛ ΚΑΝΤΟΥΡΙ: "ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΗΜΟ ΤΟ 2-1"

Ο Ελ Καντουρί πρόσθεσε:

Για το τελικό σκορ και τη σημερινή νίκη του ΠΑΟΚ:
«Το 2-0 θα ήταν ένα καταπληκτικό αποτέλεσμα αλλά και το 2-1 δεν είναι άσχημο. Θα πάμε στην έδρα της Βασιλείας να παίξουμε το ποδόσφαιρο μας και να πάρουμε την πρόκριση».

Για την Βασιλεία:
«Παίζουν εδώ και πολλά χρόνια στο Champions league και έχουν μεγάλη εμπειρία, δείξαμε ότι μπορούμε να τους κοντράρουμε».

Για το γκολ που πέτυχε ο Πρίγιοβιτς:
«Ήταν καταπληκτικό γκολ του Πρίγιοβιτς. Δεν χρειάζεται πολλές ευκαιρίες για να σκοράρει, το είδαμε και σήμερα».

Για τη δική του συμμετοχή:
«Έφερα από τον πάγκο έξτρα ενέργεια. Με τον Πέλκα είμαστε τακτικοί παίκτες, ξέρουμε ο ένας τον άλλον και αυτό βγήκε και στο γήπεδο».

ΠΑΣΧΑΛΑΚΗΣ: "ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗ ΝΙΚΗ, ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΦΑΣΕΙΣ"

Τέλος ο γκολκίπερ του ΠΑΟΚ, Αλέξανδρος Πασχαλάκης, υποστήριξε:

Αρχικά δήλωσε:
"Στήριξη βεβαίως σε αυτούς που βιώνουν δύσκολες στιγμές, η σκέψη όλων μας είναι μαζί τους" ενώ στην συνέχεια πέρασε στο αγωνιστικό κομμάτι της υπόθεσης: "Η νίκη είναι σημαντική, γιατί μας δίνει ελπίδες να συνεχίσουμε ακόμα πιο δυνατά..."

Για το γκολ που δέχτηκε:
"Ήταν μια δύσκολη φάση σε μια κόντρα επίθεση. Η μπάλα πήρε ύψος έξω από την περιοχή της εμβέλειάς μου, προσπάθησα να γυρίσω για και να καλύψω την εστία μου. Νομίζω πως πρέπει να μείνουμε περισσότερο στη νίκη και όχι στις φάσεις..."

Για τον επαναληπτικό:
"Πάμε στη ρεβάνς για να πρωταγωνιστήσουμε και να δώσουμε τον δικό μας ρυθμό, όπως κάνουμε σε κάθε παιχνίδι. Θα ψάξουμε το γρήγορο γκολ για να αυξήσουμε τις πιθανότητες πρόκρισης. Υπάρχει μια απογοήτευση αλλά από την άλλη ίσως είναι καλύτερα για να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι και σοβαροί για να πετύχουμε τον στόχο μας".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ