ΠΑΟΚ

Πρεσάρει το Νάτχο για παραμονή

Πρεσάρει το Νάτχο για παραμονή
INTIME SPORTS

Οι στενοί συνεργάτες του Σαββίδη έχουν αρχίσει τις κρούσεις στον Ισραηλινό για να μείνει και του χρόνου στην Τούμπα.

Σε κάθε δημόσια τοποθέτησή του, ο Μπίμπρας Νάτχο αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο συνέχισης της συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ και την επόμενη χρονιά, χωρίς όμως να κρύβει την φιλοδοξία του να παίξει σε μεγάλο πρωτάθλημα.

Τελευταία ατάκα του ήταν το "μόνο ο Θεός ξέρει" που δήλωσε στο συνδρομητικό κανάλι μετά το ματς με τον Ατρόμητο.Στον ΠΑΟΚ δεν μένουν απαθείς στις τοποθετήσεις του Ισραηλινού και ήδη έχουν αρχίσει προεργασία για να καλλιεργήσουν το έδαφος εν όψει καλοκαιριού.

Οι συνεργάτες του Σαββίδη στέλνουν το μήνυμα στον 26χρονο μέσο και την οικογένειά του ότι στην Τούμπα πρέπει να νιώθουν βασιλιάδες.Στην όλη διαδικασία έχει μπει και η Μαρία Γκοντσάρεβα, η οποία μάλιστα έχει πολύ ενεργό ρόλο στις επαφές με τον Νάτχο.

Μάλιστα, ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει ήδη δειπνήσει μαζί του και με την οικογένειά του, μεταφέροντάς του την επιθυμία του Σαββίδη να μείνει και του χρόνου στην ομάδα. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, στο επόμενο διάστημα... ρόλο διαπραγματευτή να αναλάβει ο ίδιος ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ