ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πρεμιέρα στο Scouting Camp στη Θεσσαλονίκη

INTIME SPORTS

Με τεράστια συμμετοχή παιδιών από την Μακεδονία, την Θράκη, την Ήπειρο και τη Θεσσαλία ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (17/6) η πρώτη ημέρα του "Scouting Camp" της Διεύθυνσης Ακαδημίας του Ολυμπιακού στη Θεσσαλονίκη.

Περισσότερα από 250 παιδιά από την Μακεδονία, την Θράκη, την Ήπειρο, την Θεσσαλία αξιολογήθηκαν από την ΠΑΕ Ολυμπιακός, στην πρεμιέρα του Scouting Camp στη Θεσσαλονίκη. Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:

“Με μεγάλη επιτυχία και τεράστια συμμετοχή παιδιών απ’ όλη την Μακεδονία, την Θράκη, την Ήπειρο και τη Θεσσαλία ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής η πρώτη ημέρα του “Scouting Camp” της Διεύθυνσης Ακαδημίας του Ολυμπιακού στη Θεσσαλονίκη.

Περισσότερα από 250 παιδιά από την Θεσσαλονίκη, την Αλεξανδρούπολη, την Κομοτηνή, την Δράμα, την Καβάλα, την Ξάνθη, τις Σέρρες, την Χαλκιδική, την Φλώρινα, τα Γρεβενά, τα Γιάννινα, την Άρτα, την Κατερίνη, την Καρδίτσα και άλλες περιοχές συγκεντρώθηκαν στην αθλητική εγκατάσταση του Θόδωρου Τζιόλα στη Θεσσαλονίκη για να αξιολογηθούν από την Ακαδημία μας.

Ο Διευθυντής της Ακαδημίας κ. Θόδωρος Ελευθεριάδης μαζί με τον επικεφαλής scouting κ. Γιώργο Αμανατίδη και τους προπονητές κ. Δημήτρη Μαυρογενίδη, κ. Σωκράτη Κοψαχείλη, κ. Τάσο Θέο, κ. Φώτη Παπαπαναγή και με την βοήθεια των προπονητών της Σχολής Ολυμπακού Θεσσαλονίκης και του Τεχνικού Διευθυντή της κ. Γιάννη Γούναρη αξιολόγησαν όλα τα παιδιά διαπιστώνοντας ότι υπάρχει πολύ ταλέντο!

INTIME SPORTS

Τα παιδιά που ήταν γεννημένα από το 2001 έως το 2006 χωρίστηκαν σε γκρουπ και πέρασαν από πολλά τεστ για να έχουν ολοκληρωμένη εικόνα οι προπονητές. Η δεύτερη φάση των δοκιμαστικών θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο με τους αγώνες. Τα παιδιά τα οποία θα ξεχωρίσουν θα κληθούν στο Προπονητικό Κέντρο του Ολυμπιακού στο Ρέντη για να αξιολογηθούν εκ νέου.

Οι προπονητές της Ακαδημίας και ο Διευθυντής Δικτύου Σχολών κ. Βασίλης Νάνος μίλησαν και στους γονείς για την όλη διαδικασία και τους ευχαρίστησαν που δείχνουν εμπιστοσύνη στον Ολυμπιακό. Τα δοκιμαστικά διεξάγονται σε συνεργασία με την Σχολή Θεσσαλονίκης η οποία με επικεφαλής τον κ. Κώστα Κωνσταντινίδη έδειξε πως δουλεύει σε υψηλό επίπεδο.

Μαυρογενίδης: “Αγκαλιάζουμε όλα τα παιδιά της Ελλάδος”

Ο προπονητής της Ακαδημίας μας και παλαίμαχος άσος του Ολυμπιακού και του Άρη Θεσσαλονίκης κ. Δημήτρης Μαυρογενίδης τόνισε μετά από την ολοκλήρωση της πρώτης ημέρας: “Το επίπεδο ήταν πολύ ικανοποιητικό. Είδαμε πολλά παιδιά που έχουν ταλέντο και αξίζουν. Αξιολογήσαμε όλες τις ηλικίες και έχουμε μια βάση δεδομένων για πολλά παιδιά που θα παρακολουθούμε συνεχώς. Είναι μεγάλη χαρά και είναι υποχρέωση του Ολυμπιακού ν’ αγκαλιάσει τα παιδιά όλης της Ελλάδος. Ανεξάρτητα από τα αγωνιστικά κομμάτια δείχνουμε και το κοινωνικό μας πρόσωπο. Ο Ολυμπιακός είναι για όλους”.

INTIME SPORTS

Παπαπαναγής: “Πολύ υψηλό επίπεδο”

Ο τεχνικός της Ακαδημίας κ. Φώτης Παπαπαναγής σημείωσε: “Ειλικρινά είμαι συγκινημένος από την εικόνα που είδαμε σήμερα. Τόσα πολλά παιδιά από όλη τη Βόρεια Ελλάδα ήρθαν στον Ολυμπιακό για να τα αξιολογήσουμε. Η διαδικασία αλλά και τα παιδιά ήταν σε πολύ υψηλό επίπεδο. Ήταν το πιο επιτυχημένο camp σ’ όλα τα επίπεδα. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε για το καλό του ποδοσφαίρου μας και του Ολυμπιακού”.

Κοψαχείλης: “Τεράστια συμμετοχή”

Ο προπονητής τερματοφυλάκων και παλιός άσος του Ολυμπιακού κ. Σωκράτης Κοψαχείλης τόνισε: “Στόχος μας είναι ν’ αγκαλιάσουμε και τη Βόρεια Ελλάδα. Είδαμε τεράστια συμμετοχή και αυτό μας ικανοποιεί. Στο κομμάτι μου στους τερματοφύλακες είδαμε παιδιά με ταλέντο και με θέληση να πετύχουν και να συνεχίσουν στο ποδόσφαιρο. Σε πρώτη φάση τα είδαμε, τα καταγράψαμε, τα αξιολογήσαμε και θα συνεχίσουμε να τα παρακολουθούμε. Κάποια παιδιά είμαι σίγουρος θα συνεχίσουν”.

Θέος: “Η Μακεδονία έχει ταλέντο”

Ο κ. Τάσος Θέος που είναι προπονητής της Ακαδημίας του Ολυμπιακού και παλαιότερα του Άρη Θεσσαλονίκης είπε: “Είναι μεγάλη μας χαρά που είμαστε στη Θεσσαλονίκη. Μια πόλη με μεγάλη παράδοση στο ποδόσφαιρο που έχει να δώσει ακόμη περισσότερα. Ο Ολυμπιακός ήρθε εδώ για να δει τα ταλέντα της Μακεδονίας αλλά και της Θράκης και της Ηπείρου και οφείλω να ομολογήσω πως είδαμε και σημειώσαμε πολλά παιδιά που αξίζουν. Εμείς τα είδαμε και θα τα βοηθήσουμε να κάνουν όνειρα αλλά όλα είναι στο δικό τους χέρι. Αυτό που λέμε συνεχώς στην Ακαδημία είναι δουλειά και πάλι δουλειά. Αυτό είναι το μυστικό”.

INTIME SPORTS

INTIME SPORTS

Η τελετή λήξης των Κεντρικών Σχολών

Ολοκληρώθηκε η χρονιά για τις Κεντρικές Σχολές Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού. Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:

“Μια υπέροχη χρονιά για τις Κεντρικές Σχολές Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού σε Ρέντη και Καραϊσκάκη φτάνει στο τέλος της.

Το απόγευμα της Πέμπτης πραγματοποιήθηκε η τελετή λήξης στις εγκαταστάσεις Σχολής Ρέντη και σε λίγες ημέρες θα ξεκινήσουν οι διακοπές για όλα τα παιδιά με το ραντεβού να έχει οριστεί για τα τέλη Αυγούστου!

Περισσότερα από 500 παιδιά “ψήφισαν” και φέτος τις δυο Κεντρικές Σχολές του Ολυμπιακού και αρκετά απ΄αυτά τα παιδιά και κυρίως από την Σχολή Ρέντη πέρασαν το κατώφλι του Προπονητικού Κέντρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός και εντάχθηκαν στ’ αγωνιστικά τμήματα της Ακαδημίας.

INTIME SPORTS

Ήταν μια χρονιά γεμάτη αγώνες, κούπες, χαρές, πολλά δοκιμαστικά μα πάνω απ’ όλα με πολύ διασκέδαση για όλους. Οι γονείς που εμπιστεύτηκαν τα παιδιά τους στις Κεντρικές Σχολές είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για σημαντικά θέματα Αθλητικής Ψυχολογίας και Διατροφές μέσα από τα Σεμινάρια που διοργάνωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενώ μεγάλος αριθμός παιδιών συμμετείχε στις εργομετρικές μετρήσεις.

Στην γιορτή που διοργανώθηκε στο Ρέντη τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να παίξουν πολλά “διπλά” και να διεσκαδάσουν. Το μενού… είχε και ομαδική φωτογράφηση και για τις δυο Σχολές μας. Σ’ όλα τα παιδιά δόθηκαν και αναμνηστικά διπλώματα από την ΠΑΕ Ολυμπιακός!

INTIME SPORTS

Η Διεύθυνση Σχολών και όλο το προσωπικό των Κεντρικών Σχολών Ρέντη και Καραϊσκάκη ευχαριστεί τους γονείς και τα παιδιά για την εμπιστοσύνη τους και εύχεται σ’ όλους καλό καλοκαίρι!”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ