ΡΟΔΟΣ

Πρεμιέρα για τον Μάουρερ

Πρεμιέρα για τον Μάουρερ
Μάουρερ

Ο Γερμανός τεχνικός θα κοουτσάρει για πρώτη φορά την Ρόδο στο παιχνίδι με τον Αγροτικό Αστέρα

Ο Γερμανός τεχνικός, ο οποίος ανακοινώθηκε την Πέμπτη από την ΠΑΕ, έπιασε αμέσως δουλειά, καθώς προπόνησε το πρωί της Παρασκευής τους «πράσινους», ενώ είχε και συνεργασία με τον Παναγιώτη Τζαναβάρα (σ.σ. βρέθηκε στην προπόνηση από αποχαιρέτησε τους παίκτες), προκειμένου να ενημερωθεί καλύτερα για το υλικό της ομάδας.
Τα προβλήματα πάντως για τον Ράινερ Μάουρερ, είναι αρκετά, καθώς δεν θα έχει στην διάθεσή του, τους τιμωρημένους Λουτσιάνο, Δανά και Πρίπου, τους ανέτοιμους Ζιλβάν, Κόντη και τους τραυματίες Σωτήρχο, Αγγελόπουλο, Μαϊλη και Παναγιωτόπουλο.

Μάλιστα, ο Παναγιωτόπουλος το απόγευμα της Παρασκευής έκανε μαγνητική, προκειμένου να διαπιστωθεί το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στο πόδι και τα αποτελέσματα αναμένονται την Τρίτη.

Αμέσως μετά την πρωινή προπόνηση ανακοινώθηκε η αποστολή του αγώνα η οποία αναχώρησε το απόγευμα της Παρασκευής για την Θεσσαλονίκη.

Στην αποστολή βρίσκονται οι: Ριγανάς, Στογιάννης, Πελέκης, Παπαδημήτρης, Μπιμπίρης, Καλλιμάνης, Αθανασίου, Στ. Καντιμοίρης, Γ. Καντιμοίρης, Οξύζογλου, Βιλάρ, Στεργαλλάς, Ιράλα, Βεργώνης, Κακλαμάνος, Λάζετιτς, Αθανασιάδης και Τριχιάς.

Τέλος, με ανακοίνωσή της ΠΑΕ Ρόδος, ευχαρίστησε τον πρώην τεχνικό της ομάδας, Παναγιώτη Τζαναβάρα, για την συνεργασία που είχαν οι δύο πλευρές.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

"Η διοίκηση της ΠΑΕ εύχεται στον Παναγιώτη Τζαναβάρα να έχει καλή συνέχεια στην καριέρα του και δηλώνει πως στη σύντομη περίοδο που έμεινε στον πάγκο της ομάδας μας, έδειξε κλάση, παρέδωσε μαθήματα ήθους και ταυτίστηκε απόλυτα με την νοοτροπία μας, μακριά από παρασκήνια και ίντριγκες. Ελπίζουμε ο κ. Τζαναβάρας να αποκόμισε από τη Ρόδο μόνο καλές αναμνήσεις και να είναι πάντα φίλος της Ρόδου".












TAGS ΡΟΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ