PREMIER LEAGUE

Premier League: Οι ομάδες συμφώνησαν στη διατήρηση του πλαφόν για τις τιμές των εκτός έδρας εισιτηρίων

Οι φίλαθλοι της Τσέλσι σε αγώνα της ομάδας τους
Οι φίλαθλοι της Τσέλσι σε αγώνα της ομάδας τους © 2021 RUI VIEIRA / AP IMAGES

Η ανώτατη τιμή του εκτός έδρας εισιτηρίου σε αγώνα Premier League θα παραμείνει στις 30 λίρες, όμως αποφάσισαν ομόφωνα οι 20 ομάδες.

Οι 20 ομάδες της Premier League αποφάσισαν ομόφωνα η ανώτατη τιμή του εισιτηρίου στους εκτός έδρας αγώνες να παραμείνει στις 30 λίρες.

Το πλαφόν είχε θεσπιστεί τη σεζόν 2016-2017 και θα διατηρηθεί μέχρι και τη σεζόν 2024-2025, όταν και αποφασίστηκε να επανεξεταστεί.

Οι σύλλογοι αναγνωρίζουν τα αυξημένα κόστη ενός φιλάθλου που θέλει να ακολουθήσει την ομάδα του σε εκτός έδρας παιχνίδι και ταυτόχρονα "τη σημασία των φιλάθλων στο να παράγουν την καλύτερη δυνατή ατμόσφαιρα στους αγώνες", σύμφωνα με ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής.

Επιπλέον, οι ομάδες γνωστοποίησαν τη θέσπιση συμβουλευτικής επιτροπής φιλάθλων, όπου ο κόσμος θα εκπροσωπείται από ένα άτομο για διαδικασίες που αφορούν δραστηριότητες του συλλόγου σχετικές με το κοινό του.

Τέλος, η λίγκα ακύρωσε τη συμφωνία τηλεοπτικών δικαιωμάτων με το ρωσικό κανάλι Match TV, που θα απέφερε 50.000.000 ευρώ σε βάθος εξαετίας.

TAGS PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ