PREMIER LEAGUE

Premier League: Ο Βιεϊρά γλίτωσε την τιμωρία από την FA μετά την κλωτσιά σε οπαδό της Έβερτον

Premier League: Ο Βιεϊρά γλίτωσε την τιμωρία από την FA μετά την κλωτσιά σε οπαδό της Έβερτον

Η FA δεν θα τιμωρήσει τον Πατρίκ Βιεϊρά μετά την κλωτσιά του σε οπαδό της Έβερτον, κατά την διάρκεια της εισβολής των οπαδών των ζαχαρωτών στον αγωνιστικό χώρο, για να γιορτάσουν την παραμονή στην Premier League.

Την περασμένη Πέμπτη (19/5) η νίκη της Έβερτον με ανατροπή απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας είχε ως αποτέλεσμα την σωτηρία των ζαχαρωτών. Οι οπαδοί της ομάδας εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο του Γκούντισον Παρκ, προκειμένου να γιορτάσουν την παραμονή στην Premier League.

Η εισβολή τους πάντως αυτή προκάλεσε ένα δυσάρεστο συμβάν, με έναν οπαδό να πλησιάζει σε απόσταση αναπνοής τον Πατρίκ Βιεϊρά και τον προπονητή της Πάλας να αντιδράει, κλωτσώντας τον και ρίχνοντάς στον χορτάρι.

Η FA πάντως, όπως έγινε γνωστό, δεν θα τιμωρήσει τον προπονητή της Πάλας για το συμβάν. Επιπλέον, από την Δευτέρα η αστυνομία του Μέρσεϊσαϊντ ανακοίνωσε πως ο Βιεϊρά δεν θα δεχθεί κατηγορίες.

Πάντως, σύμφωνα με το Athletic, η έρευνα της Αγγλικής Ομοσπονδίας για τα γεγονότα του Γκούντισον Παρκ συνεχίζεται, με την Κρίσταλ Πάλας να στέλνει υλικό προς τις αρμόδιες Αρχές.

TAGS PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΒΕΡΤΟΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ