PREMIER LEAGUE

Premier League: Ντεμπούτο με απώλεια για Κόντε στην Τότεναμ, νίκη για Άρσεναλ

Ο προπονητής της Τότεναμ, Αντόνιο Κόντε, σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με την Έβερτον για την Premier League 2021-2022 στο "Γκούντισον Παρκ", Λίβερπουλ | Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2021
Ο προπονητής της Τότεναμ, Αντόνιο Κόντε, σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με την Έβερτον για την Premier League 2021-2022 στο "Γκούντισον Παρκ", Λίβερπουλ | Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2021 © 2021 JON SUPERR/ASSOCIATED PRESS

Η Τότεναμ δεν κατάφερε να νικήσει την Έβερτον (0-0) στο ντεμπούτο του Αντόνιο Κόντε στην Premier League. Νίκη χρυσάφι για την Άρσεναλ κόντρα στη Γουότφορντ.

Η επιστροφή του Αντόνιο Κόντε στην Premier League δεν έγινε με ονειρεμένο τρόπο, αφού η Τότεναμ έμεινε στην ισοπαλία 0-0 με αντίπαλο την Έβερτον στο "Γκούντισον Παρκ" για την 11η αγωνιστική.

Οι Λονδρέζοι παρατάχθηκαν με τριάδα στην άμυνα και τον Χάρι Κέιν στην κορυφή, έχοντας τον Λούκας Μόουρα και Χέουνγκ Μιν Σον στα πλευρά του, ωστόσο δεν κατάφεραν να κυριαρχήσουν απέναντι στην ομάδα που βρίσκεται ακριβώς από κάτω στο βαθμολογικό πίνακα. Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο, οι καλές ευκαιρίες λιγοστές, με τους φιλοξενούμενους να ολοκληρώνουν τον αγώνα δίχως τελική στην εστία. Το 0-0 έμεινε μέχρι τέλους (με τον VAR να παίρνει πίσω πέναλτι υπέρ της Έβερτον που θα μπορούσε να αλλάξει τα δεδομένα) και το ντεμπούτο του Κόντε στο πρωτάθλημα συνοδεύτηκε με ένα λεπτό.

Η Άρσεναλ παραμένει σε τροχιά Champions League, αφού υπέταξε και τη Γουότφορντ με 1-0 στο "Έμιρεϊτς". Οι γηπεδούχοι ήταν οι απόλυτοι κυρίαρχοι στον αγωνιστικό χώρο, όμως θα μπορούσαν να είχαν "κλειδώσει" τη νίκη από νωρίς. Ο Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ είδε τον Μπεν Φόστερ να αποκρούει το πέναλτί του στο 36', με συνέπεια να φτάσει τις τέσσερις αποτυχίες από τη βούλα στο πρωτάθλημα σε 13 εκτελέσεις (μόνο ο Ίαν Ράιτ έχει παραπάνω, 6, σε 22 εκτελέσεις). Τη λύση έδωσε στο 56' ο Έμιλ Σμιθ Ρόου, ο οποίος έγραψε το τελικό 1-0.

Τα στιγμιότυπα

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Μάντσεστερ Σίτι 0-2

Τσέλσι - Μπέρνλι 1-1

Κρίσταλ Πάλας - Γουλβς 2-0

Μπράιτον - Νιούκαστλ 1-1

Σαουθάμπτον - Άστον Βίλα 1-0

Μπρέντφορντ - Νόριτς 1-2

Λιντς - Λέστερ 1-1

Τα αποτελέσματα της 11ης αγωνιστικής

Η βαθμολογία της Premier League

Το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής

TAGS PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΟΤΕΝΑΜ ΕΒΕΡΤΟΝ ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ