ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Στην Premier League η Νόριτς, αγόρασε τον Γιαννούλη

Ο Δημήτρης Γιαννούλης σε στιγμιότυπο από αγώνα της Εθνικής
Ο Δημήτρης Γιαννούλης σε στιγμιότυπο από αγώνα της Εθνικής EUROKINISSI

Η Νόριτς επιστρέφει στην Premier League ύστερα από ένα χρόνο και μαζί της θα έχει τον Δημήτρη Γιαννούλη, αφού ενεργοποιήθηκε η ρήτρα υποχρεωτικής αγοράς του Έλληνα μπακ, ο οποίος αγωνιζόταν δανεικός απ' τον ΠΑΟΚ.

Η Νόριτς δεν χρειάστηκε καν να αγωνιστεί για να "σφραγίσει" την τυπική επιστροφή της στην Premier League, αφού στα μεσημεριανά παιχνίδια της 41ης αγωνιστικής στην Championship, οι δύο ομάδες που είχαν μαθηματικές πιθανότητες να τη φτάσουν, έχασαν βαθμούς στις έδρες τους.

Η Σουόνσι έμεινε στο 2-2 με τη Γουίκομπ, η Μπρέντφορντ στο 0-0 με τη Μίλγουολ και με τη διαφορά των "καναρινιών" από την 3η θέση να είναι στους 14 βαθμούς, δεν μπορεί να υπάρξει ανατροπή στα παιχνίδια που απομένουν. Το μοναδικό ζητούμενο για την ομάδα του Ντάνιελ Φάρκε πλέον είναι ο άτυπος τίτλος της κατηγορίας, με τη Γουότφορντ να ηττάται στην έδρα της Λούτον και να μένει 8 βαθμούς μακριά, την ώρα που η Νόριτς υποδέχεται την Μπόρνμουθ το βράδυ.

Σε πρακτικό επίπεδο, η εξέλιξη αυτή έχει ελληνικό ενδιαφέρον, αφού ενεργοποιείται η ρήτρα υποχρεωτική αγοράς που υπήρχε στο δανεισμό του Δημήτρη Γιαννούλη απ' τον ΠΑΟΚ. Ο "δικέφαλος του βορρά" είχε εισπράξει περίπου 1.000.000 ευρώ από το δανεισμό τον Ιανουάριο, με τη συμφωνία να προβλέπει κι ένα ποσό περίπου στα 7.500.000 για την αγορά του 25χρονου διεθνή αριστερού μπακ σε περίπτωση ανόδου της Νόριτς.

Ο στόχος επετεύχθη και πλέον από την 1η Ιουλίου το δελτίο του Γιαννούλη θα βρίσκεται στα γραφεία της αγγλικής ομάδας, η οποία με τη σειρά της θα αγωνίζεται στην Premier League για 10η σεζόν στην ιστορία της. Επιστρέφει ύστερα απ' τον υποβιβασμό του 2018-2019, ενώ συνολικά στα "μεγάλα σαλόνια" θα βρεθεί για 27η σεζόν.

Photo Credits: Eurokinissi Sports

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΝΟΡΙΤΣ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ