PREMIER LEAGUE

Premier League: Κίνδυνος για νέα αναβολή στο πρωτάθλημα λόγω της κηδείας της Βασίλισσας Ελισάβετ

Μονομαχία του Ραφαέλ Βαράν με τον Άντι Ρόμπερτσον σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Λίβερπουλ
Μονομαχία του Ραφαέλ Βαράν με τον Άντι Ρόμπερτσον σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Λίβερπουλ © 2022 DAVE THOMPSON/AP IMAGES

Ο κίνδυνος να αναβληθεί και η 8η αγωνιστική της Premier League είναι εκτός από υπαρκτός και πολύ πιθανός, με το Athletic να αναφέρει ότι δύσκολα οι σύλλογοι του Λονδίνου θα συμφωνήσουν να παίξουν εκτός έδρας, εν μέσω ανησυχιών για την ασφάλεια λόγω της κηδείας της Βασίλισσας Ελισάβετ.

Η 7η αγωνιστική της Premier League αναβλήθηκε λόγω του θανάτου της Βασίλισσας Ελισάβετ, θέλοντας έτσι οι ομάδες να αποδώσουν φόρο τιμής στη μνήμη της.

Ωστόσο, στον "αέρα" είναι και η 8η αγωνιστική, λόγω της κηδείας της, σύμφωνα με όσα αναφέρει το Athletic. Ο λόγος είναι η ανησυχία για την ασφάλεια των αγώνων που είναι προγραμματισμένοι να διεξαχθούν στο Λονδίνο, όπου η παρουσία αστυνομικών δυνάμεων αναμένεται να είναι μεγάλη, προκειμένου να διασφαλιστεί η αποφυγή επεισοδίων.

Ως εκ τούτου, προκύπτει το πρόβλημα με τα παιχνίδια που θα γίνουν στην πρωτεύουσα. Μία πιθανή λύση που εξετάζεται είναι να πραγματοποιηθούν οι εν λόγω αναμετρήσεις με αλλαγή έδρας, δηλαδή να διεξαχθούν εκτός έδρας.

Πρόκειται βέβαια, για μία πρόταση που δύσκολα θα δεχθούν οι ομάδες σύμφωνα με το δημοσίευμα, με τα παιχνίδια που κινδυνεύουν αν είναι τα Τότεναμ - Λέστερ, Μπρέντφορντ - Άρσεναλ και Τσέλσι - Λίβερπουλ.

Ο χρόνος ωστόσο, πιέζει τη διοργανώτρια αρχή, με την ιδανική λύση να φαντάζει η αναβολή των αγώνων που θα διεξαχθούν στην πρωτεύουσα και την κανονική διεξαγωγή των υπολοίπων.

TAGS PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΤΣΕΛΣΙ ΤΟΤΕΝΑΜ ΑΡΣΕΝΑΛ ΓΟΥΛΒΣ ΛΙΝΤΣ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΕΒΕΡΤΟΝ ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ ΛΕΣΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ