PREMIER LEAGUE

Premier League: Η βαθμολογία μετά την ισοπαλία της Άρσεναλ κόντρα στην Λίβερπουλ στο Άνφιλντ

Premier League: Η βαθμολογία μετά την ισοπαλία της Άρσεναλ κόντρα στην Λίβερπουλ στο Άνφιλντ
@2023 JON SUPER/AP IMAGES

Δείτε πώς διαμορφώθηκε η βαθμολογία της Premier League μετά από το ισόπαλο 2-2 μεταξύ της Λίβερπουλ και της Άρσεναλ στο "Άνφιλντ" στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής.

Το "Άνφιλντ" είχε γίνει τόπος μαρτυρίου για την Άρσεναλ τα τελευταία χρόνια αφού μετρούσε έξι διαδοχικές ήττες σε επίπεδο πρωταθλήματος ενώ η τελευταία της νίκη εκεί είχε καταγραφεί το 2012.

Το βράδυ της Κυριακής (9/4) η ομάδα του Αρτέτα έδειξε στο πρώτο ημίωρο, με τα γκολ των Μαρτινέλι και Ζεσούς, πως ήταν ικανή να σπάσει την κατάρα και να πάρει το τρίποντο που θα ήταν μισός τίτλος για εκείνη, όμως η Λίβερπουλ της είπε "όχι".

Ανεβάζοντας κατακόρυφα της απόδοσή του στο δεύτερο μέρος, το σύνολο του Κλοπ βρήκε το γκολ της ισοφάρισης στο 87' με τον Φιρμίνο (είχε μειώσει στο 42' ο Σαλάχ), με το 2-2 να σφραγίζει τις προσπάθειες των παικτών στο φινάλε και να αφήνει πιο ικανοποιημένη από όλους την... Μάντσεστερ Σίτι.

Και αυτό γιατί οι πολίτες είδαν μεν τη διαφορά τους από την κορυφή να αυξάνεται στους έξι βαθμούς, έχουν όμως ματς λιγότερο, ενώ υποδέχονται τους Λονδρέζους στις 26 Απριλίου για την 33η αγωνιστική, σε ένα παιχνίδι που ενδέχεται να έχουν την ευκαιρία για το προσπέρασμα ώστε να βάλουν τις βάσεις για το πέμπτο τους πρωτάθλημα την τελευταία εξαετία.

TAGS PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΑΡΣΕΝΑΛ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΤΟΤΕΝΑΜ ΤΣΕΛΣΙ ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ ΛΕΣΤΕΡ ΓΟΥΛΒΣ ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ ΕΒΕΡΤΟΝ ΛΙΝΤΣ ΝΟΤΙΓΧΑΜ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ