PREMIER LEAGUE

Premier League: Η βαθμολογία μετά από την εκτός έδρας νίκη της Λίβερπουλ επί της Τότεναμ

Premier League: Η βαθμολογία μετά από την εκτός έδρας νίκη της Λίβερπουλ επί της Τότεναμ
@2022 DAVID CLIFF/AP IMAGES

Η Λίβερπουλ πέρασε νικηφόρα από το Βόρειο Λονδίνο επικρατώντας με 2-1 της Τότεναμ και έβαλε φωτιά στην κούρσα για την έξοδο στο Champions League, πλησιάζοντας στους 7 πόντους τα σπιρούνια που υποχώρησαν στην 4η θέση.

Η Λίβερπουλ κατέβηκε στο "Τότεναμ Χότσπουρ Στέιντιουμ" προερχόμενη από δύο κολλητές ήττες στο πρωτάθλημα και με την... ρετσινιά της αποτυχίας να νικήσει εκτός έδρας στις πρώτες πέντε φετινές εξορμήσεις της στην Premier League, όμως το φινάλε την βρήκε να χαμογελάει επικρατώντας 2-1 της Τότεναμ.

Το τρίποντο αυτό ήταν χρυσό για την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ αφού ανέβηκε στην 8η θέση με 19 βαθμούς και έμεινε ζωντανή στη μάχη της εξόδου στο Champions League, μειώνοντας στους επτά πόντους την απόσταση που τη χωρίζει από το σύνολο του Αντόνιο Κόντε, που κατέχει την 4η θέση μετά από το πέρας της 15ης αγωνιστικής.

Φυσικά, η μάχη για την τετράδα αναμένεται συναρπαστική αν αναλογιστεί κανείς ότι μεταξύ της 4ης Τότεναμ (26β.) και της 8ης Λίβερπουλ (19β.) βρίσκονται άλλες τρεις ομάδες που έχουν υψηλές βλέψεις: η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (23β.), Μπράιτον και Τσέλσι (αμφότερες έχουν 21β.).

TAGS PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΤΟΤΕΝΑΜ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΑΡΣΕΝΑΛ ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ ΤΣΕΛΣΙ ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ ΛΙΝΤΣ ΛΕΣΤΕΡ ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ ΕΒΕΡΤΟΝ ΓΟΥΛΒΣ ΝΟΤΙΓΧΑΜ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ