ΑΡΣΕΝΑΛ

Premier League: Η κίτρινη κάρτα του Τζάκα κόντρα στη Λιντς ερευνάται για παράνομο στοιχηματισμό

Ο Γκρανίτ Τζακά κατά τη διάρκεια του αγώνα της Άρσεναλ με τη Μάντσεστερ Σίτι
Ο Γκρανίτ Τζακά κατά τη διάρκεια του αγώνα της Άρσεναλ με τη Μάντσεστερ Σίτι © 2022 MATT DUNHAM / AP IMAGES

Η Εθνική Υπηρεσία Εγκλήματος στη Βρετανία ερευνά την κίτρινη κάρτα που δέχθηκε ο Γκρανίτ Τζακά στον αγώνα κόντρα στη Λιντς για ύποπτη στοιχηματική δραστηριότητα, σύμφωνα με την Daily Mail.

Η κίτρινη κάρτα που δέχθηκε ο Γκράνιτ Τζάκα στην εκτός έδρας αναμέτρηση της Άρσεναλ κόντρα στη Λιντς την περασμένη σεζόν στην Premier League διερευνάται από την Εθνική Υπηρεσία Εγκλήματος της Βρετανίας λόγω ύποπτης στοιχηματικής δραστηριότητας, όπως αναφέρει η Daily Mail.

Ο Ελβετός μέσος είχε τιμωρηθεί με κίτρινη κάρτα στο 86ο λεπτό του αγώνα για καθυστερήσεις. Αρχικά, την υπόθεση ερευνούσε η FA, η οποία μάλιστα, διεξήγαγε έρευνα για έξι μήνες, αφού ενημερώθηκε για ύποπτο στοιχηματισμό.

Στη συνέχεια η Αγγλική Ομοσπονδία παρέπεμψε την υπόθεση στην κορυφαία υπηρεσία οργανωμένου εγκλήματος της χώρας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο "καπνός" που σήμανε συναγερμό αφορούσε ένα ασυνήθιστα μεγάλο ποσό ύψους περίπου 60.000 ευρώ, που πόνταρε κάποιος στο τελευταίο 10λεπτο του αγώνα για να δεχθεί κίτρινη ο Τζάκα. Στο σημείο εκείνο η Άρσεναλ προηγούταν ήδη με 4-1 (τελικό σκορ).

Το στοίχημα, όπως έγινε γνωστό, κέρδισε μια πληρωμή περίπου 290.000 ευρώ. Μάλιστα, κορυφαίες στοιχηματικές εταιρείες απευθύνθηκαν στην FA για να καταγγείλουν το συμβάν, λόγω του μεγάλου ποσού, το οποίο είναι ασυνήθιστο να το ποντάρει κανείς σε κίτρινες κάρτες.

Μέχρι στιγμής δεν αντιμετωπίζει κατηγορίες ούτε η Άρσεναλ, ενώ ούτε και ο παίκτης δεν κινδυνεύει με τιμωρία, αφού δεν εμπλέκεται με τα μέχρι τώρα δεδομένα στην υπόθεση με κάποιον τρόπο.

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ