ΝΟΤΙΓΧΑΜ

Premier League: "Δεν είναι ποτέ πρέπον να αμφισβητείς με ακατάλληλο τρόπο την ακεραιότητα των αξιωματούχων του αγώνων"

Nottingham Forest's Anthony Elanga during the English FA Cup fifth round soccer match between Nottingham Forest and Manchester United at City ground in Nottingham, England, Wednesday, Feb. 28, 2024. (AP Photo/Rui Vieira)
Nottingham Forest's Anthony Elanga during the English FA Cup fifth round soccer match between Nottingham Forest and Manchester United at City ground in Nottingham, England, Wednesday, Feb. 28, 2024. (AP Photo/Rui Vieira) @2024 RUI VIEIRA/AP IMAGES

Η δημοσιοποίηση έντονων παραπόνων από πλευράς Νότιγχαμ για τη διαιτησία του αγώνα με την Έβερτον έφερε την αντίδραση της Premier League, η οποία τόνισε μέσω ανακοίνωσης πως είναι λανθασμένη στάση να αμφισβητείται η ακεραιότητα των αξιωματούχων ενός αγώνα.

Το ντέρμπι... επιβίωσης για την παραμονή στην Premier League, μεταξύ της Έβερτον και της Νότιγχαμ, βρήκε τους μπλε του Λίβερπουλ να επικρατούν με 2-0 και να κάνουν άλμα σωτηρίας (στο +5 πλέον από τη γραμμή του υποβιβασμού), την ώρα που οι ρεντς έμειναν έναν μόνο βαθμό πάνω από την 18η Λούτον.

Πέρα ωστόσο από την απογοήτευση, υπήρχαν κάι έντονα παράπονα της Νότιγχαμ για τη διαιτησία, με τη διοίκηση της Φόρεστ να κατηγορεί τον VAR-ίστα πως είναι φιλικά προσκείμενος στην Λούτον και να ζητάει μέσω του λογαριασμού της στο Twitter να δημοσιοποιηθούν τα ηχητικά των συνομιλιών μεταξύ διαιτητή και VAR.

Όλη αυτή η στάση της Νότιγχαμ έφερε άμεση αντίδραση από πλευράς Premier League, που θέλησε να τοποθετηθεί πριν πάρει ακόμη μεγαλύτερη διάστημα το θέμα, με τη διοργανώτρια αρχή να καθιστά σαφές πως δεν είναι πρέπον να αμφισβητείται η ακεραιότητα των αξιωματούχων των αγώνων.

"Η Premier League ήταν πολύ απογοητεμένη όταν διάβασε τα σχόλια που έκανε χθες η Νότιγχαμ Φόρεστ στα social media, μετά το ματς με την Έβερτον. Σημειώνουμε ότι η FA έχει επιβεβαίωσει ότι θα ερευνήσει την ανακοίνωση του συλλόγου.

Δεν είναι ποτέ πρέπον να αμβισβητείς με ακατάλληλο τρόπο την ακεραιότητα των αξιωματούχων του αγώνων και η φύση αυτών των σχολίων συνεπάγεται ότι η Premier League θα εξετάσει επίσης το θέμα σύμφωνα με τους Κανονισμούς της Λίγκας".

TAGS ΝΟΤΙΓΧΑΜ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ