ΝΟΤΙΓΧΑΜ

Νότιγχαμ: "Σας είπαμε πως ο VAR ήταν οπαδός της Λούτον και δεν τον αλλάξατε"

Ο Μόργκαν Γκιμπς-Γουάιτ με τη φανέλα της Νότιγχαμ
Ο Μόργκαν Γκιμπς-Γουάιτ με τη φανέλα της Νότιγχαμ @2024 RUI VIEIRA/AP IMAGES

Το φινάλε του αγώνα στο "Γκούντισον" βρήκε την Νότιγχαμ να χάνει με 2-0 από την Έβερτον και να "βράζει" για τις αποφάσεις της διαιτησίας, με τους ρεντς να κάνουν λόγο με ποστάρισμά τους για τρία πέναλτι που δεν δόθηκαν και να χαρακτηρίζουν φαν της Λούτον τον VARίστα.

Η Νότιγχαμ πραγματοποίησε καλή εμφάνιση στο "Γκούντισον" το απόγευμα της Κυριακής (21/04) στο ντέρμπι... επιβίωσης με την Έβερτον, όμως οι λεπτομέρειες δεν ήταν με το μέρος της, και με δύο σουτ εκτός περιοχής (ένα σε κάθε μέρος) έχασε με 2-0 και παρέμεινε στην 17η θέση και στο +1 από τη γραμμή του υποβιβασμού της.

Από την πλευρά τους πάντως οι ρεντς είχαν έντονα παράπονα από διαιτησία για τον μη καταλογισμό πέναλτι υπέρ τους που θα μπορούσαν να αλλάξουν τη ροή του αγώνα, και τα εξέφρασαν λίγα λεπτά μετά το τελευταίο σφύριγμα, μέσω ποσταρίσματος στον λογαριασμό της ομάδας στο Twitter.

"Τρεις εξαιρετικά φτωχές αποφάσεις, τρία πέναλτι που δεν δόθηκαν, κάτι που δεν μπορούμε να αποδεχτούμε έτσι απλά.

Προειδοποιήσαμε, πριν από το ματς, τους ανθρώπους που ορίζουν τους διαιτητές, ότι ο άνθρωπος που ήταν στο VAR είναι φίλος της Λούτον, αλλά δεν τον άλλαξαν.

Η υπομονή μας έχει δοκιμαστεί πάρα πολλές φορές. Η Νότιγχαμ θα εξετάσει τις επιλογές της", αναφέρει χαρακτηριστικά το τιτίβισμα της Νότιγχαμ.

Σημειώνεται ότι η Νότιγχαμ και η Λούτον δίνουν μεγάλη μάχη προκειμένου να μην πάρουν το δρόμο για την Championship, με τους ρεντς να βρίσκονται πλέον έναν πόντο πάνω από τους "καπελάδες" λίγες αγωνιστικές πριν το φινάλε.

TAGS ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ