ΠΑΟΚ

Πράξη η υπόσχεση Σαββίδη

Πράξη η υπόσχεση Σαββίδη
INTIME SPORTS

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, κατέβαλλε το ποσό των 15.000 ευρώ για την αντικατάσταση του ποδιού του Μπάμπη Τσολακίδη.

Ο Ιβάν Σαββίδης υλοποίησε την υπόσχεσή του και κατέβαλλε το ποσό των 15.000 ευρώ για να βοηθήσει στην αντικατάσταση του ποδιού του άτυχου οπαδού του ΠΑΟΚ, Μπάμπη Τσολακίδη. Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

"Η ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. υλοποιώντας την απόφαση του μεγαλομετόχου της, κ. Ιβάν Σαββίδη, κατέβαλε σήμερα το ποσό των 15.000 ευρώ στον τραπεζικό λογαριασμό που ανοίχθηκε από το Club Φίλων ΠΑΟΚ Λαχαναγοράς, αποκλειστικά και μόνο για την συγκέντρωση του ποσού, που απαιτείται για την αντικατάσταση του ηλεκτρονικού ποδιού του φιλάθλου της ομάδας Μπάμπη Τσολακιδη, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά στο τραγικό δυστύχημα των Τεμπών στις 4/10/1999".

Εν τω μεταξύ ανακοινώθηκε ότι την Πέμπτη (28/3) ο Αμπντούλ Καμαρά θα παραλάβει το βραβείο του MVP της 26ης αγωνιστικής:

"Η ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. ενημερώνει τους εκπροσώπους των ΜΜΕ, ότι η βράβευση του Abdoul Razzagui Camara ως πολυτιμότερου ποδοσφαιριστή (MVP) της 26ης αγωνιστικής, στον διαγωνισμό που διοργανώνουν η Super League ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ) και η NOVA θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 28/3/2013 στις 15:15 στη Μικτή Ζώνη του γηπέδου της Τούμπας.

Ο μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ, που ήταν από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές της αναμέτρησης ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός, συγκέντρωσε το 78,6% των ψήφων στη σχετική ψηφοφορία".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ