STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Που χάθηκαν κι αυτοί...

Που χάθηκαν κι αυτοί...
Σιμάο Μέλμπεργκ INTIME SPORTS

Το Sport24.gr έψαξε και βρήκε τι συμβαίνει στην καριέρα 24 ποδοσφαιριστών που αποχώρησαν πέρσι από την Ελλάδα και το όνομα τους συζητήθηκε αρκετά.

Οι ομάδες της Superleague αποδυναμώθηκαν αρκετά το καλοκαίρι που μας πέρασε λόγω οικονομικής της κρίσης, με αποτέλεσμα ορισμένοι παίκτες, που απασχόλησαν τα ΜΜΕ για διάφορους λόγους, να αναζητήσουν αλλού ποδοσφαιρική στέγη.

Εμείς συγκεντρώσαμε 24 περιπτώσεις γνωστών παικτών και αναζητήσαμε στοιχεία για το που βρίσκονται σήμερα. Οι περισσότεροι από αυτούς δεν τα πηγαίνουν και τόσο καλά, άλλοι έχουν σταματήσει, ενώ ελάχιστοι έχουν προοδεύσει.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κοστάνσο: Μετά τον Ολυμπιακό το τέλος! Κρέμασε τα γάντια του και βύθισε σε θλίψη την ποδοσφαιρική κοινότητα (κι όχι μόνο)

Μέλμπεργκ: Μετά το επεισοδιακό καλοκαίρι αποφάσισε να συνεχίσει στην Βιγιαρεάλ (β' Ισπανίας), με την οποία έχει παίξει 10 ματς όλα βασικός (5η η Βιγιαρεάλ)

Χαβίτο: Χωρίς ομάδα ο Ισπανός άσος

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

Σιμάο: Βασικός στην Κίνα με την ομάδα του να τερματίζει στην 10η θέση και τον ίδιο να μπορεί να φύγει τον Γενάρη!

Νταμιάν Πλεσί: Ο Γάλλος μέσος παίζει στην Αρλ (β' Γαλλίας) κι έχει παίξει σε 10 ματς, αρκετά ως αλλαγή, με την ομάδα του να βρίσκεται στην 18η θέση.

Ρούντολφ Γκέργκελι: Επέστρεψε στην Ουγγαρία, κι έχει αρκετές συμμετοχές με την Ντιοσγκιόρ, η οποία βρίσκεται στην 8η θέση. Ο 27χρονος άσος έχει πετύχει μόλις ένα γκολ.

ΑΕΚ

Μπέλεκ: Στην Γουότφορντ ο 19χρονος άσος, με την οποία έχει αγωνιστεί σε 4 ματς δίχως γκολ και με ελάχιστο χρόνο συμμετοχής.

Χέλγκανσον: Στην Στάμπαεκ ο Ισλανδός αμυντικός, με την ομάδα του να υποβιβάζεται στην δεύτερη κατηγορία! Ο ίδιος αγωνίστηκε μόλις σε επτά αγώνες.

Γκούντγιονσεν: Στην Σερλκ Μπριζ ο 34χρονος άσος, τα πηγαίνει εξαιρετικά. Μετρά έξι συμμετοχές και τέσσερα γκολ. Η ομάδα του ωστόσο παλεύει για την παραμονή.

ΠΑΟΚ

Βλάνταν Ίβιτς: Ομάδα δεν βρήκε, οι τραυματισμοί είναι πολλοί, οπότε το έριξε στην προπονητική

Τσιρίλο: Στην Κύπρο ο Ιταλός αμυντικός με την Αλκή. Έχει παίξει σε επτά αγώνες με την ομάδα του να βρίσκεται στην 13η (από τις 14) θέση.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Κουμορτζί: Επτά συμμετοχές με την Γκενκ (σε 15 αγώνες), αν και αγωνίζεται αρκετά στην Ευρώπη

Μπάλαμπαν: Χωρίς ομάδα ο Κροάτης φορ, που πέρασε για ένα φεγγάρι από τις ΗΠΑ

Τσότσαλιτς: Στο Ισραήλ ο Βόσνιος αμυντικός και την Μακάμπι Χάιφα, που φέτος πραγματοποιεί τραγική σεζόν.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Τσέζαρεκ: Στην Ριέκα της Κροατίας ο 29χρονος φορ. Μετρά 9 συμμετοχές με 4 γκολ. Η ομάδα του διεκδικεί την έξοδο στην Ευρώπη. Και πάλι όμως έχει τραυματισμούς.

ΟΦΗ

Μάντζιος: Στην Μπακού στο Αζερμπαϊτζάν ο 30χρονος επιθετικός. Μετρά 8 εμφανίσεις, με 2 γκολ, όμως σε πολλά ματς είναι αλλαγή.

ΞΑΝΘΗ

Εντιμάρ: Επέστρεψε στην Κλουζ και μετά πήγε δανεικός στην Ρίο Άβε στην Πορτογαλία. Μετρά 11 συμμετοχές και 2 γκολ. Για αριστερό μπακ, καθόλου άσχημα. Η Ρίο Άβε χτυπάει Ευρώπη.

ΑΡΗΣ

Νέτο: Στην Μπαΐα ο Νέτο, μετρά 17 συμμετοχές και δυο γκολ. Η ομάδα του παλεύει για την παραμονή της στην κατηγορία.

Φατί: Στην Αζαξιό ο Γάλλος άσος στην πρώτη κατηγορία. Η ομάδα του είναι στην 12η θέση, κι αυτός έχει παίξει σε 12 ματς όλα βασικός!

Ουμπίδες: Έτσι κι έτσι τα πάει ο "Ούμπι", καθώς βρίσκεται στην Τουρκία και την Ορντουσπόρ, η οποία βρίσκεται στην 7η θέση και χτυπάει Ευρώπη.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Λεάλ: Στην Κολομβία και την Ντεπορτίβο Κάλι ο 30χρονος άσος, παίζει και δεν παίζει λόγω τραυματισμών. Μετρά 11 ματς και 1 γκολ με 445 λεπτά χρόνο συμμετοχής.

Μπούντιμιρ: Στον ΑΠΟΕΛ ο Κροάτης φορ, έχει παίξει σε εννέα ματς με ένα γκολ. Συνήθως μπαίνει ως αλλαγή

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Ακαλέ: Κι αυτός στην Άρλ (μαζί με τον Πλεσί), έχει παίξει μόλις σε ένα ματς, κι αυτό κουτσουρεμένο

ΚΕΡΚΥΡΑ

Αμπντούλ Οσμάν: Στην Αγγλία και την Κρου (3η κατηγορία) ο 24χρονος άσος, έχει παίξει σε 12 παιχνίδια με την ομάδα του να είναι στη μέση της βαθμολογίας

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ