ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Ποτσετίνο: "Θα μείνει μαζί μας ο Εμπαπέ και αυτή τη σεζόν"

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο καθοδηγεί τους ποδοσφαιριστές της Παρί Σεν Ζερμέν σε αγώνα με τη Μάντσεστερ Σίτι το 2021
Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο καθοδηγεί τους ποδοσφαιριστές της Παρί Σεν Ζερμέν σε αγώνα με τη Μάντσεστερ Σίτι το 2021 2021 AP PHOTO/DAVE THOMPSON

Ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο σε δηλώσεις του στη συνέντευξη τύπου ενόψει της αναμέτρησης με τη Μπρεστ, ανέφερε ότι ο Κίλιαν Εμπαπέ θα παραμείνει στους Παριζιάνους και τη νέα χρονιά.

Ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο στη συνέντευξη τύπου ενόψει της σημερινής (20/08, 22:00) αναμέτρησης της Παρί Σεν Ζερμέν με τη Μπρεστ, εκτός από τον Λιονέλ Μέσι, αναφέρθηκε και στον Κίλιαν Εμπαπέ, για τον οποίο πολλά δημοσιεύματα ανέφεραν ότι είναι κοντά στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Αργεντινός τεχνικός τόνισε ότι όλα αυτά είναι ψέματα και ότι ο Γάλλος επιθετικός θα παραμείνει στους Παριζιάνους και αυτή τη σεζόν, καθώς δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το επόμενο καλοκαίρι. Άλλωστε αυτή την ενημέρωση έδωσε και ο αθλητικός διευθυντής των Παριζιάνων, Λεονάρντο, προς τους ποδοσφαιριστές τις προηγούμενες ημέρες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ποτσετίνο για τον Εμπαπέ: "Ο Εμπαπέ συνεχίζει την καλή δουλειά. Τον βλέπω να μένει μαζί μας και αυτή τη σεζόν. Οι φήμες είναι πολλές, αλλά ο Κιλιάν δε δείχνει να παρασύρεται. Και εμείς θέλουμε να μείνει εδώ".

"Δεσμεύεται με έναν ακόμη χρόνο στο συμβόλαιο του με την Παρί. Ακόμη και αν δεν ανανεώσει θα παραμείνει για φέτος ως ποδοσφαιριστής της Παρί".

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ LIGUE 1 ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ