ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ

Παρί: Ο Λεονάρντο ενημέρωσε τους παίκτες ότι ο Εμπαπέ θα μείνει

Ο Κιλιάν Εμπαπέ στο ματς με τη Στρασμπούρ
Ο Κιλιάν Εμπαπέ στο ματς με τη Στρασμπούρ © 2021 FRANCOIS MORI/AP IMAGES

Ο αθλητικός διευθυντής της Παρί Σεν Ζερμέν, Λεονάρντο, διαβεβαίωσε τους παίκτες του γαλλικού συλλόγου ότι ο Κιλιάν Εμπαπέ θα μείνει στο Παρίσι και αυτή τη σεζόν, σύμφωνα με όσα αναφέρει ο ραδιοφωνικός σταθμός "Cadena Ser".

Η άφιξη του Λιονέλ Μέσι στην Παρί Σεν Ζερμέν δεν στάθηκε αρκετή, όπως όλα δείχνουν, για να πείσει τον Κιλιάν Εμπαπέ να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον σύλλογο του Παρισιού.

Η Ρεάλ Μαδρίτης φέρεται να αποτελέσει τον επόμενο ποδοσφαιρικό σταθμό του 21χρονου σταρ, ο οποίος είναι αποφασισμένος να ντυθεί στα λευκά. Από τη μεριά τους, οι "μερένγκες" περιμένουν υπομονετικά και παρακολουθούν όλες τις εξελίξεις για τον Εμπαπέ. Οι Μαδριλένοι μάλιστα, είναι έτοιμοι να καταθέσουν πρόταση για να τον αποκτήσουν από τη φετινή σεζόν.

Παρά τα σχέδια ωστόσο, που καταστρώνουν στη Μαδρίτη, οι Παριζιάνοι δεν είναι διατεθειμένοι να αφήσουν τον Γάλλο να αποχωρήσει το φετινό καλοκαίρι.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό "Cadena Ser", ο αθλητικός διευθυντής της Παρί, Λεονάρντο, ενημέρωσε τους παίκτες του συλλόγου πως ο Εμπαπέ θα φοράει τη φανέλα του γαλλικού συλλόγου και την επόμενη σεζόν, ξεκαθαρίζοντας πως δεν τίθεται ζήτημα αποχώρησης, τουλάχιστον το φετινό καλοκαίρι.

TAGS ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ