ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ

Ποτσετίνο: "Ο Μέσι είναι στο ίδιο επίπεδο με τον Μαραντόνα"

Οι Λιονέλ Μέσι και Κιλιάν Εμπαπέ πανηγυρίζουν γκολ της Παρί απέναντι στην Μονακό | 12 Δεκεμβρίου 2021
Οι Λιονέλ Μέσι και Κιλιάν Εμπαπέ πανηγυρίζουν γκολ της Παρί απέναντι στην Μονακό | 12 Δεκεμβρίου 2021 @2021 CHRISTOPHE ENA/AP IMAGES

Ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο υποστήριξε πως ο Λιονέλ Μέσι βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο με τον θρύλο της Αργεντινής, Ντιέγκο Μαραντόνα, εκφράζοντας παράλληλα τη βεβαιότητά του πως την επόμενη σεζόν ο Αργεντινός θα είναι πιο καλά στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Η Παρί Σεν Ζερμέν κατέκτησε το πρωτάθλημα της Γαλλίας, όμως αποκλείστηκε από το Champions League, με τον Λιονέλ Μέσι να δέχεται έντονη κριτική.

Ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο μιλώντας στο RMC υποστήριξε πως ήταν άδικο για τον Αργεντινό σταρ, τονίζοντας πως ήταν μεγάλη η αλλαγή για εκείνον μετά από 20 χρόνια στην Μπαρτσελόνα.

Μάλιστα, αναφέρθηκε και στην ποιότητα του Μέσι, δηλώνοντας πως είναι στο ίδιο επίπεδο με τον θρύλο του ποδοσφαίρου, Ντιέγκο Μαραντόνα.

"Δεν μιλάμε για έναν συνηθισμένο παίκτη. Ο Μέσι είναι στο ίδιο επίπεδο με τον Ντιέγκο Μαραντόνα. Είναι σαφές ότι η μετγαρφή του από την Μπαρτσελόνα στην Παρί Σεν Ζερμέν ήταν μια μεγάλη αλλαγή, στην οποία ήταν απαραίτητη μια διαδικασία προσαρμογής. Ορισμένες συνθήκες δεν του επέτρεψαν να αισθανθεί τόσο άνετα όσο στη Μπαρτσελόνα όπου είχε περάσει 20 χρόνια. Εκεί που ήταν η σημαία του συλλόγου.

Το να κρίνεις τον Μέσι με αυτόν τον τρόπο είναι άδικο. Δεν έχω καμία αμφιβολία για την ποιότητά του. Η επόμενη σεζόν θα είναι μια εντελώς διαφορετική σεζόν για αυτόν. Είναι σημαντική αλλαγή και μπορεί να επηρεάσει έναν παίκτη".

TAGS ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΝΤΙΕΓΚΟ ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ LIGUE 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ