ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Ποτσετίνο: "Ο Μέσι είναι ο καλύτερος στον κόσμο, χωρίς αμφιβολία"

Ο Μέσι πανηγυρίζει μετά το γκολ του στο Champions League στο Παρί - Κλαμπ Μπριζ
Ο Μέσι πανηγυρίζει μετά το γκολ του στο Champions League στο Παρί - Κλαμπ Μπριζ © 2021 CHRISTOPHE ENA / AP IMAGES

Ο Ποτσετίνο μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Λιονέλ Μέσι, ενώ τόνισε πως ο κάθε ποδοσφαιριστής χρειάζεται χρόνο για να προσαρμοστεί σε μία νέα ομάδα.

Η Παρί διέσυρε την περσινή πρωταθλήτρια Γαλλίας, Λιλ, επικρατώντας 5-1 στο Πιερ Μορουά. Ο Λιονέλ Μέσι σκόραρε για 18 συνεχόμενο έτος και με το γκολ που σημείωσε κόντρα στους λιλουά προσπέρασε τον Πελέ στα γκολ καριέρας σε επίπεδο ανδρών.

Στο τέλος του αγώνα, ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Μέσι, χαρακτήρισε τον Αργεντινό καλύτερο παίκτη στον κόσμο, ενώ αναφέρθηκε στον χρόνο προσαρμογής που χρειάζεται κάθε παίκτης.

"Χωρίς αμφιβολία, ο Λίο είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο. Όπως ο καθένας, χρειάζεται χρόνο να προσαρμοστεί. Χρειάζεται χρόνο να αποκαταστήσει τη φυσική του κατάσταση, μετά από ένα μήνα χωρίς ποδόσφαιρο εξαιτίας του κορονοϊό. Είναι σημαντικό που ο Μέσι δείχνει τέτοια αφοσίωση" ανέφερε συγκεκριμένα.

Ο Μέσι φέτος έχει αγωνιστεί σε 18 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις με τους Παριζιάνους, έχει σκοράρει επτά γκολ, ενώ έχει μοιράσει έξι ασίστ.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ