ΤΣΕΛΣΙ

Ποτσετίνο: "Ίσως αυτή η ομάδα δεν είναι αρκετά ώριμη"

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο στον αγώνα της Τσέλσι με την Μπέρνλι
Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο στον αγώνα της Τσέλσι με την Μπέρνλι © 2024 KIN CHEUNG / AP IMAGES

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο ζήτησε υπομονή και χρόνο για την Τσέλσι, τονίζοντας ότι η σύσταση της ομάδας είναι νέα και χτίζεται σταδιακά.

Η Τσέλσι κρατούσε τη νίκη στα χέρια της κόντρα στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, όμως το γκολ του ΜακΜπέρνι στο 90+3' τις χάλασε τα σχέδια, με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες 2-2 και να παίρνουν από έναν βαθμό.

Το αποτέλεσμα δυσκολεύει τη μάχη των "μπλε" και λιγοστεύει τις πιθανότητές τους για την παρουσία τους στην Ευρώπη την επόμενη σεζόν, με τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο ωστόσο, να ζητάει χρόνο και υπομονή.

"Στα 52 σου, αναγνωρίζεις πολύ γρήγορα αν η ομάδα είναι έτοιμη να αγωνιστεί ή όχι. Ίσως αυτή η ομάδα δεν είναι αρκετά ώριμη για να παίζει αγώνες κάθε τρεις μέρες.

Είναι μια νέα ομάδα και ακόμα μαθαίνουμε το προφίλ της. Η διαδικασία απαιτεί πάντα χρόνο. Δεν είναι κάτι μαγικό. Είναι ένα πρότζεκτ, μια διαδικασία τριών ή πέντε ετών για να χτίσεις μια ομάδα.

Είμαστε στους ημιτελικούς του Κυπέλλου Αγγλίας. Δεν ήμασταν σε καλή θέση στην αρχή, αλλά αυτό είναι φυσιολογικό. Πρέπει να το αποδεχτούμε τώρα και να δουλέψουμε για να προσπαθήσουμε να λύσουμε τα προβλήματά μας", δήλωσε ο Αργεντινός τεχνικός.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ