ΤΣΕΛΣΙ

Ποτσετίνο: "Η Λίβερπουλ είναι το φαβορί στον τελικό, ο Κλοπ είναι αρκετά έξυπνος για να λέει πως είναι 50-50"

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο στον πάγκο της Τσέλσι σε ματς της Premier League απέναντι στην Γουλβς | 4 Φεβρουαρίου 2024
Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο στον πάγκο της Τσέλσι σε ματς της Premier League απέναντι στην Γουλβς | 4 Φεβρουαρίου 2024 @2024 DAVE SHOPLAND/AP IMAGES

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο δεν συμμερίστηκε την άποψη του Γιούργκεν Κλοπ πως απουσιάζει το φαβορί από τον τελικό του League Cup, υποστηρίζοντας πως αυτό είναι η Λίβερπουλ λόγω της μεγαλύτερης εμπειρίας των παικτών της έναντι εκείνων της Τσέλσι.

Ο Γιούργκεν Κλοπ αρνήθηκε τον χαρακτηρισμό φαβορί που έχει δοθεί στην Λίβερπουλ ενόψει του τελικού του League Cup (25/02, 17:00, Action 24, LIVE από το SPORT24) κόντρα στην Τσέλσι, ερωτηθείς σχετικά μετά από το 4-1 των ρεντς επί της Λούτον μεσοβδόμαδα και επικαλούμενος τα πολλά προβλήματα τραυματισμών της ομάδας του, με τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο να έχει ωστόσο διαφορετική άποψη.

Την κατέθεσε μάλιστα στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε για το παιχνίδι, με τον Αργεντινό προπονητή των Λονδρέζων να πλέκει το εγκώμιο του Γερμανού συναδέλφου του αλλά ταυτόχρονα να ξεκαθαρίζει πως οι κόκκινοι έχουν τον πρώτο λόγο για την κατάκτηση του τροπαίου λόγω της μεγαλύτερης εμπειρίαν των παικτών της από τέτοιου είδους ματς.

"Ο Κλοπ είναι μαζί με τον Γκουαρδιόλα ένας από τους καλύτερους προπονητές στον κόσμο και είναι αρκετά έξυπνος για να ξέρει πως όταν φτάνεις και παίζεις σε ένα τελικό, υπάρχουν πάντα περιστάσεις που μπορούν να συμβούν.

Φυσικά, εάν δεν είναι αυτοί φαβορί, τότε δεν είμαστε εμείς το φαβορί", τόνισε αρχικά ο "Ποτς" για να συνεχίσει στο ίδιο ύφος:

"Εάν το είπε αυτό, αυτό σημαίνει πως η Λίβερπουλ είναι όντως το φαβορί, επειδή μετά από οκτώ χρόνια, τα τελευταία χρόνια, έχουν αποκτήσει την απαιτούμενη εμπειρία για να παίζουν σε τελικούς.

Για μένα, οι παίκτες μας δεν είναι μόνο νέοι σε αυτή τη διοργάνωση ή στην Premier League, αλλά για κάποιους είναι ο πρώτος τελικός. Για αυτό το λόγο είναι το φαβορί η Λίβερπουλ. Ο Κλοπ είναι όμως αρκετά έξυπνος για να λέει πως είναι 50-50".

TAGS ΤΣΕΛΣΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ