ΤΣΕΛΣΙ

Ποτσετίνο για το VAR: "Εμπιστεύομαι το αυτοκίνητο, αλλά το πρόβλημα είναι ο οδηγός"

Ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο στον αγώνα της Τσέλσι με τη Γουέστ Χαμ
Ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο στον αγώνα της Τσέλσι με τη Γουέστ Χαμ © 2023 ALBERTO PEZZALI / AP IMAGES

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο εξέφρασε την άποψή του για το VAR μετά και το φιάσκο στο Τότεναμ - Λίβερπουλ τονίζοντας πως θα πρέπει να απλοποιηθεί η κατάσταση.

Η συζήτηση για το VAR στην Αγγλία συνεχίζεται μετά το φιάσκο που συνέβη στο Τότεναμ - Λίβερπουλ και το καθαρό γκολ των Reds που ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο ρωτήθηκε για την τεχνολογία στο ποδόσφαιρο, με τον προπονητή της Τσέλσι να τονίζει πως εμπιστεύεται το αυτοκίνητο, αλλά το πρόβλημα είναι ο οδηγός.

"Εμπιστεύομαι το VAR. Εμπιστεύομαι το αυτοκίνητο, αλλά το πρόβλημα είναι ο οδηγός. Πριν από πολλά χρόνια ασκούσα κριτική ενάντια στο VAR. Είναι σημαντικό να κρατήσουμε το οφσάιντ, αλλά και το goal line technology. Ωστόσο, πρέπει να συζητήσουμε ώστε ο διαιτητής να έχει περισσότερη δύναμη. Είναι λίγο μπερδεμένο.

Τα ανθρώπινα είναι κάτι που όλοι αποδεχόμαστε. Ωστόσο όταν αυτό συμβαίνει στην τεχνολογία δεν μπορούμε να το καταλάβουμε. Να απλοποιήσουμε την κατάσταση, να κάνουμε ένα βήμα πίσω ώστε τα πράγματα να γίνουν πιο εύκολα και καθαρά" ανέφερε συγκεκριμένα.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ