ΤΣΕΛΣΙ

Ποτσετίνο: "Δεν ξέρω ποιοι λένε ότι είναι Κύπελλο Μίκυ Μάους, εμείς θέλουμε το League Cup"

Ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο στον αγώνα της Τσέλσι με τη Φούλαμ
Ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο στον αγώνα της Τσέλσι με τη Φούλαμ © 2023 KIN CHEUNG / AP IMAGES

Ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο δεν συμμερίζεται την άποψη όσων θεωρούν πως το League Cup δεν είναι αξιόλογη διοργάνωση και τόνισε ότι στόχος της Τσέλσι είναι να το κατακτήσει.

Η Τσέλσι θα αντιμετωπίσει τη Νιούκαστλ την Τρίτη (19/12, 22:00, ACTION24 και LIVE SPORT24) στα προημιτελικά του League Cup και θέλει να επιστρέψει στους τίτλους και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο διευκρίνισε ότι η ομάδα του θέλει το τρόπαιο, τονίζοντας ότι διαφωνεί με όσους επιχειρούν να υποβιβάσουν τη διοργάνωση χαρακτηρίζοντάς την "Κύπελλο Μίκυ Μάους".

"Είμαστε οι χειρότεροι εχθροί του εαυτού μας. Έχουμε τη δυνατότητα και είμαστε έτοιμοι να αγωνιστούμε και να παλέψουμε σε κάθε συνθήκη, να κερδίσουμε τις μονομαχίες και να περιμένουμε τα πράγματα να είμαστε πιο γρήγοροι και πιο δυνατοί από αυτούς.

Δεν ξέρω ποιοι άνθρωποι λένε "Κύπελλο Μίκυ Μάους", αλλά για να είμαι ειλικρινής δεν νιώθουμε έτσι. Είναι μια πραγματικά καλή ευκαιρία να κερδίσουμε.

Είδα για περισσότερα από 10 χρόνια πώς οι σύλλογοι πανηγυρίζουν την κατάκτηση αυτού του Κυπέλλου. Είναι ένας από τους στόχους μας.

Το παίρνουμε στα σοβαρά και θα βγάλουμε την καλύτερη δυνατή ομάδα σαν να παίζουμε για έναν τελικό ή για τη ζωή μας", είπε ο Αργεντινός τεχνικός.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LEAGUE CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ