ΤΣΕΛΣΙ

Πότερ: "Στη Λίβερπουλ δεν παίρνουν αποτελέσματα και ξαφνικά θέλουν να φύγει ο Κλοπ"

Ο Γκράχαμ Πότερ στην αναμέτρηση της Τότεναμ με την Τσέλσι
Ο Γκράχαμ Πότερ στην αναμέτρηση της Τότεναμ με την Τσέλσι © 2023 IAN WALTON / AP IMAGES

Ο προπονητής της Τσέλσι, Γκράχαμ Πότερ, απάντησε στο αν θα συνεχίσει να βρίσκεται στον πάγκο των "μπλε" μετά τη νέα ήττα κόντρα στην Τότεναμ, φέρνοντας ως παραδείγματα τους Μικέλ Αρτέτα και Γιούργκεν Κλοπ.

Το ντέρμπι του Λονδίνου κατέληξε στα χέρια της Τότεναμ με πανηγυρικό τρόπο, με την Τσέλσι να γνωρίζει την ήττα με 2-0, γεγονός που την αφήνει ακόμα πιο μακριά από τη διεκδίκηση κάποιου ευρωπαϊκού.

Αυτή μάλιστα, ήταν η 8η ήττα των Λονδρέζων σε 17 αγώνες με τον Γράχαμ Πότερ στον πάγκο τους. Ο Άγγλος έχει δεχθεί έντονη κριτική, ενώ ο κόσμος της ομάδας σε μία κίνηση διαμαρτυρίας συλλέγει υπογραφές με στόχο την απομάκρυνσή του.

Την ίδια στιγμή ο 47χρονος απάντησε στις ερωτήσεις για το αν θα παραμείνει στον πάγκο της Τσέλσι, χρησιμοποιώντας τα παραδείγματα των Μικέλ Αρτέτα και Γιούργκεν Κλοπ.

"Η Άρσεναλ ήταν δύο χρόνια με τον Μικέλ (Αρτέτα) και βρέθηκε κοντά στην απόλυση, ο κόσμος ήθελε να φύγει. Είναι καταστροφή και φυσικά τώρα τα πράγματα έχουν αλλάξει, αλλά έτσι είναι.

Κοιτάξτε την κατάσταση του Κλοπ στη Λίβερπουλ. Δεν έχει τα αποτελέσματα και ξαφνικά ο κόσμος θέλει να φύγει (ο Κλοπ). Είναι απλώς η φύση του ποδοσφαίρου".

TAGS ΤΣΕΛΣΙ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE ΓΙΟΥΡΓΚΕΝ ΚΛΟΠ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ