ΤΟΤΕΝΑΜ

Ποστέκογλου: "Το παιχνίδι ξέφυγε από τον έλεγχο σε πολλά σημεία"

Celtic's head coach Ange Postecoglou looks on before the start of a Champions League group F soccer match between Shakhtar Donetsk and Celtic at Wojska Polskiego stadium, in Warsaw, Poland, Wednesday Sept. 14, 2022. (AP Photo/Michal Dyjuk)
Celtic's head coach Ange Postecoglou looks on before the start of a Champions League group F soccer match between Shakhtar Donetsk and Celtic at Wojska Polskiego stadium, in Warsaw, Poland, Wednesday Sept. 14, 2022. (AP Photo/Michal Dyjuk) @2022 MICHAL DYJUK/AP IMAGES

Ο Άγγελος Ποστέκογλου σχολίασε την ήττα της Τότεναμ από την Τσέλσι με εννιά παίκτες σημειώνοντας πως το παιχνίδι ξέφυγε από τον έλεγχο σε πολλές περιπτώσεις και δεν είχε κανένα παράπονο από τους ποδοσφαιριστές του.

Το βράδυ της Δευτέρας (6/11) στο ντέρμπι του Λονδίνου η Τότεναμ αγωνιζόμενη για μεγάλο χρονικό διάστημα με εννιά παίκτες γνώρισε την ήττα από την Τσέλσι με 4-1 με το τελικό αποτέλεσμα να ξεφεύγει στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης.

Ο τεχνικός της Τότεναμ, Άγγελος Ποστέκογλου, δεν είχε κάτι να πει για τους παίκτες του μετά το τέλος του αγώνα καθώς σημείωσε πως το παιχνίδι ξέφυγε από τον έλεγχο.

"Είναι σχεδόν αδύνατο να αναλύσω αυτό το ματς, γιατί φάνηκε να ξεφεύγει από τον έλεγχο σε πολλά σημεία. Είμαι απογοητευμένος με το αποτέλεσμα, αλλά είμαι πραγματικά υπερήφανος για τους παίκτες, αφού έδωσαν τα πάντα και αυτό είναι το θετικό που θα θυμόμαστε.

Ήμασταν κοντά στην ισοφάριση σε αρκετές περιπτώσεις και αυτό δείχνει την ψυχική τους κατάσταση. Πρέπει να δεχθούμε τις αποφάσεις του διαιτητή, έτσι έχω μεγαλώσει".

TAGS ΤΟΤΕΝΑΜ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ