ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ποστέκογλου σε δημοσιογράφο που δεν ήξερε ότι έχει κερδίσει τίτλους: "Φίλε έχω πραγματικές φωτογραφίες με τρόπαια"

Ποστέκογλου σε δημοσιογράφο που δεν ήξερε ότι έχει κερδίσει τίτλους: "Φίλε έχω πραγματικές φωτογραφίες με τρόπαια"
Ο Άγγελος Ποστέκογλου μετά τον αγώνα της Τότεναμ με την Μπράιτον για την Premier League @2023 AP IMAGES/IAN WALTON

Με αιχμηρό τρόπο απάντησε ο Άγγελος Ποστέκογλου σε ερώτηση δημοσιογράφου που τον ρώτησε εάν έχει φανταστεί ποτέ τον εαυτό του να σηκώνει τρόπαια, αγνοώντας το γεγονός ότι ο 58χρονος προπονητής έχει 18 τρόπαια στη συλλογή του.

"Αδιάβαστος" παρουσιάστηκε Άγγλος δημοσιογράφος στη συνέντευξη Τύπου της Τότεναμ εν όψει του εντός έδρας αγώνα των "σπιρουνιών" με την Μπέρνλι για το FA Cup, προκαλώντας την τρομερή απάντηση του Άγγελου Ποστέκογλου.

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος ρώτησε τον προπονητή της λονδρέζικης ομάδας εάν έχει φανταστεί ποτέ τον εαυτό του να σηκώνει τρόπαια, με τον Αυστραλό τεχνικό να τον "βάζει" στη θέση του με μοναδικό τρόπο.

"Έχω πραγματικές φωτογραφίες φίλε. Είναι κάμποσες, απλώς κοιτάζω αυτές που έχω", ανέφερε ο Ποστέκογλου, πριν το μέλος του Τύπου επιμείνει στην ερώτηση για το εάν οραματίζεται τον εαυτό του τροπαιούχο και τον 58χρονο προπονητή της Τότεναμ να προσπαθεί να του εξηγήσει ότι έχει κατακτήσει αθλητικές κορυφές στην καριέρα του στους πάγκους.

Η συνέχεια ήταν εξίσου απολαυστική, με τον δημοσιογράφο να τον χαρακτηρίζει "τυχερό" και τον Ποστέκογλου να του απαντάει ότι δεν είναι τυχερός, αλλά τα κέρδισε στο γήπεδο τα τρόπαια.

Ο Άγγελος Ποστέκογλου βρίσκεται στους πάγκους ομάδων από το 1995 και σε αυτό το διάστημα 28 χρόνων έχει καταφέρει να πανηγυρίσει 18 τίτλους σε Αυστραλία, Ιαπωνία και Σκωτία.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΟΤΕΝΑΜ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ