ΣΚΩΤΙΑ

Ποστέκογλου για Γιακουμάκη: "Ούτε φεύγει κάποιος από την Σέλτικ, ούτε έρχεται"

Ο Άγγελος Ποστέκογλου στον πάγκο της Σέλτικ σε αναμέτρηση του Europa League κόντρα την Μπέτις | 16 Σεπτεμβρίου 2021
Ο Άγγελος Ποστέκογλου στον πάγκο της Σέλτικ σε αναμέτρηση του Europa League κόντρα την Μπέτις | 16 Σεπτεμβρίου 2021 @2021 MIGUEL MORENATTI/AP IMAGES

Ο Άγγελος Ποστέκογλου ρωτήθηκε για την έντονη φημολογία που φέρνει τον Γιώργο Γιακουμάκη κοντά στην Ουράβα Ρεντ Ντάιαμοντς και ξεκαθάρισε πως η Σέλτικ δεν θα προχωρήσει σε απόκτηση ή αποδέσμευση άλλου παίκτη τον Ιανουάριο.

Τα σενάρια που είδαν το φως της δημοσιότητας το τελευταίο 24ωρο φέρνουν τον Γιώργο Γιακουμάκη πολύ κοντά στο να συνεχίσει την καριέρα του στην Ιαπωνία μετά από συμφωνία της Σέλτικ με την Ουράβα Ρεντ Ντάιαμοντς έναντι ποσού κοντά στα 4.000.000 ευρώ, όμως ο Άγγελος Ποστέκογλου θέλησε με δηλώσεις του την Τρίτη (17/01) να βάλει φρένο σε αυτές τις φήμες.

Και αυτό γιατί σε σχετική ερώτηση που του τέθηκε από δημοσιογράφους για το φλερτ της ιαπωνικής ομάδας με τον Έλληνα διεθνή επιθετικό (την ίδια ώρα υπάρχει ενδιαφέρον και της Ατλάντα Γιουνάιτεντ για τον παίκτη), εκείνος ξεκαθάρισε πως δεν θα γίνει άλλη αλλαγή στο ρόστερ των κελτών μέχρι τη λήξη της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

"Δεν έχω κάποια νεότερη ενημέρωση, τα πράγματα είναι λίγο πολύ τα ίδια. Ο εκτελεστικός διευθυντής Μάικλ Νίκολσον ασχολείται με αυτό το ζήτημα.

Ουδείς φεύγει, ουδείς έρχεται. Είναι προφανές πως θα υπάρχουν σενάρια αλλά από τη δική μου οπτική γωνία -προς το παρόν- δεν υπάρχει κάτι", τόνισε ο έμπειρος τεχνικός, για να προσθέσει:

"Με το να αποκτήσουμε τρεις παίκτες νωρίς, βρισκόμαστε τον Ιανουάριο σε μία πλεονεκτική θέση. Αν τύχει και χάσουμε παίκτες δεν θα μας πιάσει πανικός για να καλύψουμε άμεσα το κενό τους".

TAGS ΣΚΩΤΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ