ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Η Ουράβα Ρεντ Ντάιαμοντς συμφώνησε με Σέλτικ για τον Γιακουμάκη, σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο

Ο Γιώργος Γιακουμάκης με τη φανέλα της Σέλτικ
Ο Γιώργος Γιακουμάκης με τη φανέλα της Σέλτικ AP PHOTO/SCOTT HEPPELL

Σε συμφωνία με την Σέλτικ για την απόκτηση του Γιώργου Γιακουμάκη έφτασε η ιαπωνική Ουράβα Ρεντ Ντάιαμοντς, όπως έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter ο Ιταλός δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Ο Γιώργος Γιακουμάκης έχει ανεβάσει τις μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο τα τελευταία χρόνια μέσα από τις εμφανίσεις του στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και το τελευταίο διάστημα πολιορκήθηκε από πλήθος ομάδων για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους, μεταξύ των οποιών η Μπορντό και η Σαμπντόρια.

Σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, που ειδικεύεται σε μεταγραφικά stories, η ομάδα που κέρδισε την άτυπη κούρσα για την απόκτησή του είναι η Ουράβα Ρεντ Ντάιαμοντς, με τους Ιάπωνες να έρχονται σε συμφωνία με την Σέλτικ για να τον κάνουν δικό τους έναντι συνολικού πακέτου ύψους 4.000.000 ευρώ.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο εν λόγω ρεπόρτερ μέσω της προσωπικής σελίδας του στο Twitter, η Ουράβα είναι σε συζητήσεις με τον παίκτη για τους προσωπικούς όρους του συμβολαίου του, την ώρα που η Ατλάντα του MLS δεν έχει ακόμα καταθέσει όλα της τα όπλα στην προσπάθεια να φέρει τα πάνω-κάτω την τελευταία στιγμή.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΟΣΜΟΣ ΣΚΩΤΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ